Lupasin laittaa kuvia uudesta hiusväristä ja nyt sain vihdoin napsittua epäselviä kuvia tästä sähköisestä tukastani. Anteeksi siitä. Vertasin sitä noihin edellisiin kuviin. Värjäystä tuskin edes huomaa :)
Niinkuin sanoin, ei mitään radikaalia. Olen tylsä. Itseasiassa niin kauan kuin muistan tukkani on ollut pitkä ja ruskea. Juu, jos joku näkee kohdalleni jonkun selvän hiusvision, niin eikun vinkkejä tännepäin!
 

Tänään minulla on vapaapäivä! Aijon pyhittää sen urheilulle ja pyykinpesulle. Illalla käyn vuokraamassa leffan ja voisin tehdä sen seuraksi jotain hyvää ruokaa.. Tai ei! Mielummin suoraan  jotain hyvää jälkiruokaa.

Kommentit (7)

Oc

Anonyymi, Se on mekko :D Tosin nyt vasta huomasin miten paljon muistuttaa yöpukua! Ostin sen H&M:stä vähän ennen joulua.

Anonymous

Onhan toi nyt paljon eloisemman näköinen kuin ennen, vaikka ei se sillonkaan paha ollut :) Kaunis olet.

Anonymous

Oletko koskaan ajtellut ihan tummaa tukkaa?Ajattelin kun sinulla on niin ihanan veistokselliset kasvot, että voisit näyttää ihan nicole scherzingeriltä!

Oc

Anonyymi,Hyvä kuulla! Kiitos :)Anonyymi,No siinä oli kyllä iso kohteliaisuus. Voin kun näyttäisinkin! :) Nuorena (olenhan jo kovin vanha) minulla oli melkein mustat hiukset. Nykyään aina kun värjään vähänkin tummemaksi joudun paniikkiin ja vaalennan :D Ehkä sitä voisi vielä joku päivä kokeilla!

Julia

Anonyymi,Voi apua, ei mitään hajua. Tyveen ruskeaa, millä myös muutama raita ja sitten kultaisia raitoja sikinsoki, muuta en tiedä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat