Hiuksistani on tullut syksyn väriset, tai syksystä hiuksieni värinen. Ei sillä ettäkö se olisi mitenkään huono asia, mutta huomatessani tämän jossain tuolla metsässä hyppiessäni, huomasin myös, että edellisestä kampaamokäynnistäni on kulunut taas kohta puoli vuotta.
Sen lisäksi hiukset on ollut nyt kaksi päivää harjaamatta ja aivan sekaisin. Ja silti ilmeisesti omistan kokonaisen postauksen niille?
Mutta katsokaa nyt tuota värimaailmaa! Jos istuisin tarpeeksi kauan aloillani pusikossa, erehtyisi varmasti joku metsänolento parkkeeraamaan peppunsa ja pentueensa päähäni. Nuo sorsatkin melkein luulivat heinikoksi.

Tämä tukka-aihe oli oikeasti vahinko. Tiedättehän kun välillä on todella vaikeaa keksiä päivittäin tänne jotain edes lähellekään fiksua kirjoitettavaa ja blaa, mutta se on se totuus ja syy siihen, miksi teidän tiedossanne saattaakin välillä olla vähän kaikkea muuta; Milloin en ole harjannut hiuksiani, milloin olen nähnyt supikoiran tiellä, tai kylähullun kolmen sepän patsaalla. Kuinka usein syön uuniperunaa!
Kaikenlaista sellaista, no olette varmasti huomanneet.
Pikkujuttuja, eihän aina tarvitse olla oikeaa asiaa?

Kommentit (24)

Linda

Onpas ihanaa kun kerrankin on (muoti)bloggaaja joka ei parin kuukauden välein käy "värjäämässä juurikasvuaan" tms.! Tulee hyvä mieli itellekin kun käyn ehkä sen 2-3 kertaa vuodessa :D Sun tukkas näyttää hyvältä anyway ja kun se on luonnollisen värinen niin ei tartte niin usein kampaajalla käydäkään :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahha, joo ei tämä pehko ei kampaajaa kauhean useasti kyllä nää :D Nyt tosin tekisi mieli ehkä vielä ennen Singaporea käydä jos saisi ajan. Katsotaan :)

Jenita

Ihanaa kuulla että joku toinenkin on vähän laiminlyöny hiusten hoitamista! :D Omakin pehko on haalistunu tummanruskeesta johonkin heinikon väriin..:D

Riina

Ihania on sun jutut! Osaat kirjoittaa kaikesta niin hauskasti, että aiheella ei juuri väliä. :)

Empressfleur

Hei! Olen jo pitkään lukenut blogiasi. Kirjoituksiasi on aina mukava lukea, vaikka eivät olisikaan niin "asiaa". Naureskelen monesti täällä hauskoille tapahtumille, osaat vain kirjoittaa tapahtumat niin hyvin :) Tykkään todella asustasi! Mistä olet nuo kauniit kengät ostanut?

Marika

Blogiasi on ihana lukea! Tykkään hirmuisesti kirjoitustyylistäsi ja kuvatkin on todella ihania! :) Heti tulee paremmalle tuulelle! :)

Anne

Okei, annoit mulle nyt virallisesti luvan jatkaa tätä mun hiusten harjaamattomuuttani :D Oon potenut huonoa omatuntoa siitä että juoksen hiukset takussa luennoilla mutta en enää! :D Kiitokset tästä.

Ps. Ei aina tarvi olla asiaa - asiattomat postaukset on parhaita!

tytyy

Haha hauska postaus, ja ihania syksykuvia :) ja eikä tuota sun ihanaa laukkua voi tarpeeksi hehkuttaa, se on niin kaunis!! Onneksi näytät käyttävän sitä paljon :) Eikös se ollut joku viime hetken päähänpistos lentokentällä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram