Värjätyille, kuiville, katkeileville, normaaleille, rasvaisille, hennoille, pitkille, lyhyille. Kaikille on kaikkea ja kaikki sisältävät mitä ihmeellisimpiä ainesosia bambu-uutteesta tyrnimarjaan. Enpä edes ihmettelisi jos markkinoille tulisi uusi "suomalaista hentoa hiusta vahvistava luomupiimä ja ohranjyvä uutteesta kehitelty ja erikoisena ainesosana aidon suomalaisen muurahaisen pissa" - hoitoaine.
En. Luultavasti ostaisin sen.

Rakastan tunkea tukkapehkooni öljyjä, suihkuttaa hoitosuihkeita ja lilluttaa niitä naamioissa. En tiedä auttaako tämä. Kovan rasituksen ja käsittelyn jäljiltä ei sitä silkkisyyttä kun oikein näe. Toisaalta, olisihan nämä jo luultavasti ilman hoitoa tippuneet päästä. Vähintään puolet.

Kysytte siis usein mitä tuotteita käytän. Olen ehkä jo muutamaan otteeseen näitä esitellytkin. muutama uutuus on tullut joukkoon ja muutama vanha pysyy edelleen. Tässä tämän hetken eniten käytössä olevat putilot.

Hoitoaineet:
Edelleen Argan caren naamio ja vitalizing balm hoitoaine. Kuiville ja katkeileville hiuksille tietysti. Paul mitchellin strength päivittäiseen käyttöön soveltuva vahvistava hoitoaine on myös hyvä.
Shampoot:
Päänahkani keksii aika ajoin aina uuden ongelman ja useimmiten apuna on Bio + tuotteet. Nyt menossa on hiuksia kasvattava shampoo. Käyttökertoja ei ole ollut vielä montaa joten tehosta en uskalla sanoa. Pelkkää hyvää tosin olen tästä kuullut.
Hoitosuihkeet:
Schwarzkopfin moisture kick. Tämä oli ensimmäinen hoitosuihkeeni aaaikoja sitten ja tykkään käyttää sitä vieläkin. Toisena Cutrin sensitive care spray. Näitä vuorotellen suihkuttelen hiuksiin suihkun jälkeen. Joskus kuivaankin tukkaan.
Hiuslakat:
Olen aivan rakastunut näihin kahteen. Redkenin quick tease - tupeeraus- ja viimeistelysuihke. Hieman liian kallis makuuni, mutta mahtava. Ei jätä tahmeaa lopputulosta, mutta antaa todella hyvän pidon ja tuuheuden. Cutrin Sensitive -shape it hair spray. Toinen hyvän pidon antava, mutta silti niin kevyt viimeistelysuihke. Halvempi.
Muuta:
Redkenin anti-sap - hiuksiin jätettävä ja hiusten pintaan suojan antava hoito vahvistaa ja kosteuttaa. Juuri tällaisia juttuja katkeilevat latvani tarvitset. Toinen millä lotraan paljon on öljy. Öljyä ja paljon. Coconut milk hiusöljyn ostin jenkeistä. Se tuoksuu ihanalle!

Siinäpä nyt jotain. Lämpösuojat, vaahdot, sekä Paras ystäväni kuivashamppoo puuttuu kuvista (koska purkki on roskiksessa). Sitä meneekin sen verran paljon, että tuntuu kuin purkki olisi aina tyhjä. Viimeisin kuivashampooni Salon Grafix oli myös jenkeistä ja harmittaa etten voinut ostaa niitä n. miljoonaa kotiin. Oli hyvä tuote se.

 

(Cutrin hiuslakka, sekä Argan care naamio- ja hoitoaine ovat blogin kautta saatuja)

Kommentit (18)

Emilia

vitalizing balm hoitoaine, kuulostaa hyvältä :) mulla on nimuttäin ihan tosi kuivat hiukset, varsinkin latvat.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itsehän en edes pysty harkita muita kuin kosteuttavia ja vahvistavia tuotteita. Sen verran lahot latvat tässäkin päässä :)

Hannakka

En tiedä, liittyykö tämä asiaan, mutta kerron omasta kokemuksesta.

Minulla on vuosikausia ollut ongelmia joko liian kuivan tai rasvottuvan päänahan kanssa. Hiukseni ovat blondatut, joten myöskin latvat ovat olleet huonossa kunnossa.

Kunnes eräänä päivänä ihotautilääkäri suositteli minulle marketeissa 1,90 euron hintaan myytävää "Hieno suomalainen shampoota". Shampoo on tehty suomalaiselle iholle sopivaksi; tiedä sitten totuutta, mutta ainakin minulla toimii. Myöskin blondatut latvani ovat hyvässä kunnossa!

Aikaisemmin käytin satoja euroja kampaamotuotteisiin, eikä mikään auttanut. Joskus halvallakin saattaa saada hyviä tuloksia.

Ps. ihotautilääkäri varoitteli kuivashampoosta. Tukkii kuulemma aika tehokkaasti hiustupen. Varmasti löytyy merkkejä, jotka eivät sitä tee, mutta kannattaa olla varovainen töhnän kanssa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

ohhoh, mielenkiintoista! Ithän olen myös meinannut moneen otteeseen ostaa tuota suomalaista shampoota. Olisiko joku kehunut sitä myös aikaisemminkin. Siinä olen kyllä ihan samaa mieltä ettei aina tarvitse olla kallista :) Monet marketin tuotteet olen myös itse kokenut hyviksi.
Täytyykin ensikerralla napata se shampoo koriini :)

milla

Mulle toi hieno suomalainen on ollu ihan pelastus! Ja mustikkana namnam :-)

Epäilevä

ja nämähän luonnollisestikin ovat kaikki ihan sinun itse ostamiasi eivätkä blogilahjuksia, kun ei ainakaan postauksessa mitään mainittu..
Hieman tuli kuitenkin epäilevä olo, koska satun tietämään, että ainakin noita Cutrinin tuotteita on juuri hetki sitten lähetetty useille bloggaajille.
Uskoisin kuitenkin sinunkin olevan tietoinen piilomainontaa koskevasta laista, kun kerran bloggaat Indiedaysillä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

80% näistä on minun ostamiani. Cutrinin tuote ja argan care ovat blogin kautta saatuja – siinä olet oikeassa. Tunnisteissa lukee yhteistyö.
mm. argan caresta olen kirjoittanut luultavasti kolmekin kertaa aikaisemmin kertoen tuotteiden tulleen yhteistyön kautta.
Mitä tarkoitat epäilevällä olollasi? Oli tuotteet kuitenkin omia, tai saatuja haluan muistuttaa, että kirjoitan niistä vain jos koen ne mielestäni sen verran hyviksi. Hommahan ei toimi niin, että jokainen kotiini lähetetty putilo päätyisi sivuilleni. Itseasiassa ei edes puoletkaan.
Kiva kuitenkin että olet tarkka asian kanssa :) Välillä itsellä jopa tuppaa unohtumaan mitkä on saatuja ja mitkä ostettuja tuotteita, joten hyvä että asiasta muistutellaan :)

huoh taas

Komppailen aiemmin kommentoinutta.

Bloggaajana sinulla on velvollisuus noudattaa lakipykäliä jotka säätelevät piilomainontaa ja niiden rikkominen on vastoin niin lakia kuin sitä paljon hehkutettua indiedaysin eettistä säännöstöäkin.

Se ei tee siitä lain rikkomisesta yhtään hyväksyttävämpää, että toisinaan "unohdat" mitkä olet itse ostanut ja mitkä saanut.samoin sillä kuinka monta blogilahjusta blogissasi esittelet ei ole minkäänlaista välilä, vain sillä ,että kun esittelet jotain, niin mainitset mikäli tuote on saatu blogin kautta.

Tämä ei tosiaan ole mitään ydinfysiikkaa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tarkoittanut että kuitenkaan kirjotan näistä tuotteista joidenka alkuperän olen unohtanut :D

Juu, tämä ei tosiaan ole ydinfysiikkaa. Kiitos kuitenkin vielä selvennyksestäsi :)

turhatepäilijätpois

Ihme epäilijä.. Julian blogissa on paljon hiusjuttuja ollut ja monet ovat kiinnostuneet että mitäs niillä hiuksilla oikein tehdäänkään. Itsekin opin vasta nyt, että on hyvä käyttää hiusnaamioita ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tämänkin postauksen avulla monet huonokuntoiset hiukset omistavat ihmiset saattoi saada apua postauksesta ja siihen tulleista kommenteista. Niin minäkin, esimerkiksi eräs kommentissaan kehui hienoa suomalaista shampoota. Se on halpa ja aion ehdottomasti testata sitä! Vaikka tämä olisikin osittain yhteistyön kautta tuotettu postaus niin mitä sitten? Kun julia ei selvästi turhia yhteistöitä tee. Mitä lie vares leffoja ja muita mainostellaan blogeissa ja julia kirjoittaa ihan asiaa ja itselleen "tärkeitä juttuja"...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin olen saanut hyviä vinkkejä muista blogeista. Oli ne saatuja, tai itse ostettja tuotteita :) Myös kommenttiboksissa on tosiaan hyviä vinkkejä!
Kiitos, että osaat ymmärtää tämän asian oikealta kannalta :)

Fiipi

Aika monella tuntuu olevan päänahassa ongelmia. Mullakin on ollu jo vuosia. Vasta viime vkolla tajusin että mulla on karvatupen tulehdus. Oon nyt vkon pessy System 4 shampoo 2:lla, vielä en oo huomannu muutoksia parempaan mutta kovasti toivon että auttaisi. Muita kotiniksejä oon kans koittanu mutta taitaa olla lääkärireissu seuraavaksi. Oon kyllä päättäny heivata kaikki hiustuotteeni (käyttää loppuun, niitä on paljon!) ja panostaa tästä lähtien vain suomalaisiin tuotteisiin. Pitää kokeilla mitä tuo hieno suomalainen shampoo sanoisi minun päänahalleni (mulla myös latvoista vaaleat hiukset, jospa ravitsis niitäkin). Kiitos vinkistä lukijallesi :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minullakin on ollut system 4 shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle joskus käytössä. Se oli muistaakseni ihan ok, mutta saman asian ajoi myös marketin shamppoo. Käytin niitä sitten vuorotellen, ettei päänahka totu vain yhteen tuotteeseen :D

Toivottavasti suomalainen shamppoo auttaa :) Minäkin testaan sitä ehdottomaati!

Marianna

Itse olen käyttänyt nyt lähes kaksi kokonaista Bio+ putelia (juuri tuota samaa kuin sinulla) ja saan jatkuvasti palautetta pitkistä hiuksistani. Ikinä ei hiukseni ole olleet näin pitkät ja ne kasvoivat shampoota käyttäessäni ''ihan silmissä''. Uskomaton tuote, nyt käytän välillä muita shampoita, mutta jos tarve tulisi vieläkin pidemmille hiuksille, niin ottaisin tuon kyllä heti käyttöön.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Juuri tämän kaltaisia tarinoita olen tuotteesta kuullut. Ei voi muuta sanoa kun vau! (ja odottaa miten se omaan päähän tehoaa) Pitää tulla tänne sitten kahden putilon jälkeen ketomaan :)

Bon

Suosittelen ostamaan laiskojen tai kiireisten päivien ohelle Label M:n kuivashampoon bruneteille. Maailman helpoin tapa saada likainen tyvi näyttämään puhtaalle ja mikä parasta, häivyttää samalla tyvikasvun olemattomiin.
Itse olen kampaaja ja en tietenkään kiellä tuon hienon suomalaisen shampoon tehoa päänahkaan koska shampoot onkin tarkoitettu päänahalle mutta kannattaa käyttää ohessa sitten hyvää hoitoainetta ettei tukasta tule raastinrautaa ;)
Pääsääntöisesti kannattaa muistaa että shampoo päänahkaa varten, hoitoaine hiuksia varten :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram