Hämeen ammattikorkeakoulun 35 nuoren suunnittelija jalkine ja vaatetusmallisto näytös w012 check- Mielenkiintoinen, mutta ei minua mitenkään suuresti inspiroiva. Toisaalta minua ei hevillä inspiroidakaan- olen niin tylsä. (tiedän, ettei inspiroidakaan välttämättä ole ihan oikea muoto, mutta se kuulostaa kivemmalta noin. Haluan oman sanakirjan).

Näytöksen jälkeen raahasin aveciani Leinaa ympärinsä, terassilta toiselle ja lopuksi vielä ysiin myöhäiselle illalliselle. On alkanut olla niin lämmin, että upouudella Roxiesta saadulla Maggie + me mekolla pärjäsi yllättävän pitkälle. (saapuu valikoimaan ihan lähiaikoina) Tietysti hartioilla roikkui ohut neule illan hämärtyessä, mutta paljaiden säärien kausi on nyt niin korkattu!

Valitettavasti joudun säästämään teidät tämän kummosemmilta löpinöiltä. Tässä on muutama niin kiireinen päivä meneillään, että hyvä kun ehtii edes alas istua ja siitä samaisesta syystä en ole ehtinyt Nelly- kilpailun voittajaakaan arpoa. Pahoittelen. Lupaan toteuttaa tämän viimeistään perjantaina. Nyt vihdoin nukkumaan.

Kommentit (16)

sinnasofia

Ihanalta näyttävät yhdessä tuo mekko ja nuo kengät ;) ! Toi sun nutturasi on kyllä aivan ihana ! Voisitko vähän valottaa miten saat siitä noin kireän :) ?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :)
Kampaan itselleni vain kireän ponnrin (paljon lakkaa) ja sitten pujottelen hiuksista toiselle ponnarille nutturan.

Tein joskus kyseisestä nutturasta videopostauksen, mutta sepäs on tietysti haihtunut jonnekkin blogin siirron myötä. Harmi. Pitänee thdä joskus siis uusi!

jclover

WAU! tän postauksen eka kuva oli mulle vika niiti, mä niin marssin nyt heti ostamaan noi kengät ittelleni. ihan turhaan oon kuolaillu monta monta kuukautta. basic mekko ja noi kengät on TÄYDELLINEN ASU! ainut vaan että pituutta löytyy se 178cm että kaikki miehet alle 2 metriä, hyvästi!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, no näetpän sitten ainakin korkeammalta että missä niitä kaksimetrisiä miehiä on :D

p.s vinkkinä, että makkaraalon spirit storessa on -20% norm hintaisista tuotteista (myös jeffrey campbelleista!)

milla

sulla on niin ihanan laihat nilkat! Mikään ei mun mielestä näytä paremmalta kun ohuet nilkat ja korkokengät! (weird?)

eve

mun mielestä lauri näyttää vähän siltä yheltä kokilta kokkisodasta, olisko nimi tommi tuominen :) tuli vaan mieleen kun toi kokkisota pyörii tossa taustalla! mut katoppa joskus ootko samaa mieltä! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Vähän saattaa olla saman mallista kasvonpiirrettä havaittavissa, mutta ei ihan niin paljoa, että jos tommi kadulla vastaan tulisi niin en ihan heti kaulaan hyppäisi :D

S

Ää en oikeesti kestä enää, sun jalat on ihan unelmat! Oot kyllä kokonaan...:-) Toivon että osaat arvostaa kroppaas ja olla tyytyväinen, koska ite tekisin mitä vaan että näyttäisin tolta:-D!

Jossu

Olen nyt kyllä täysin vakuuttunut, että Leina on Suomen kaunein nainen! Siis eihän tuollaisia voi edes olla olemassa! Kerran hänellä ei ole (vielä:)) omaa blogia, niin voisikohan hän mitenkään tehdä sinun blogiisi videopostausta meikistään? On nimittäin upea meikkikin. Huokaus. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, kyllä hän tosiaan on häikäisevän kaunis <3
Voinhan minä kysäistä, mutta uskon, että Leinan oma blogi tulee nopeammin kuin vierailva meikkivideo tänne. :) Kerron heti kun näin käy.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram