Hei vaan. Nyt on sellainen juttu, että meikäpoika on elänyt niin tylsästi viimeaikoina, että eihän tässä ole mitään kirjoittamista. On niin kylmä (lupaan että tämä on viimeinen kerta kun mainitsen kylmyydestä) että olen linnottautunut sisälle. Ajanut autolla töihin ja takas. Ostanut kaupasta kerralla läjäpäin ruokaa ja vuokrannut sata leffaa niin että kyllä täällä on ihan hyvä olla.
Eilen katsottiin Karate kid. Se oli ihan ok. Ei siitä sen enemäpää, mutta minusta mainittavan arvoinen asia on kuitenkin se, että elokuvan aikana söin kaksi suklaalevyä ja pienen pussin karkkia? Tämän takia suklaata ei ole hyvä säilyttää kotona. Poikaystäväni oli tuonut ystävänpäivänä Fazer-omar ja marabou-digestive suklaalevyt joten vika ei ole minun. Rakastan suklaata minne on tungettu keksinpalasia, toffeeta tai pähkinää! Ei vaan pysty vastustamaan, vaikkakin joku kohtuu pitäisi säilyttää.

Onneksi suklaan ahmimisen vastapainoksi olen raahannut itseni myös nyt jokapäivä yläkerran salille. Satsissa käyminen on vielä kaukainen haave, koska unirytmini ja aikatauluni ei mene yksiin heidän ryhmätunti aikataulunsa kanssa. Joopajoo. Voisin myös myöntää olevani nirso tuntitarjonnasta. Olen kokeillut niistä melkein kaikkia, mutta suostun käymään vain kolmella tunnilla.
 

Kommentit (8)

Anonymous

Minäkin olen jämähtänyt sisälle. Kaikki vapaa-aika menee viltin alla sohvalla herkkuja mussuttaen :D Aivan ihana toi lindexin huppuneule.

Anonymous

Voi näytät keskimmäisessä kuvassa niin viattomalta ja kauniilta :)

Anonymous

Syötkö useinkin suklaalevyjä noin vain? Ei tosissaan näy missään vai minne ne meneee?

Anonymous

Miten ihmeessä pysyt noin ihanan ruskeena?Käytkö solkussa usein, ja käytätkö itseruskettavia?-Nana

Oc

Anonyymi,Se on tuo huppu ja ilme mikä tekee kuvasta jotenkin neitsytmaria maisen :DAnonyymi,En! :D Se minua tässä naurattikin. Rakastan kyllä suklaata ja syön stä usein, mutta kahta levyä en ole muistaakseni koskaan syönyt.Nana,Ihotyyppini on sellainen, että rusketun nopeasti ja se säilyy melko pitkään. Syön myös karoteenia. Reissusta palattuani olen käynyt 2 kertaa solariumissa. Säväyttävää päivävoidetta käytän joskus kasvoilla, mistä rusketukseni katoaa ensimmäisenä. :)

Anonymous

Heipsan! Löysin tänne ihan sattumalta, ja vietin näköjään pari tuntia blogisi parissa. :D Noh, täältä tupsahti ainakin yksi vakkarilukija lisää!Pakko myös mainita että sulla on ihan USKOMATON kroppa! Mitkä on mittasi jos saa kysyä?Odottelen jo innolla seuraavaa päivitystä, mukavaa loppuviikkoa :)

Oc

Anonyymi,Oho :D Kiva kuulla ja ihanaa saada uusi vakkarilukija :) Kiitos siitä.Mitoistani en valitettavasti muista kuin pituuteni 171cm.Oikein mukavaa viikonloppua sinulle myös :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram