Pikaiset terveiset Zalando summerhousesta. Saavuimme tosiaan torstaina hauskan vanhanaikaisen pomppivan bussin saattelemana upeaan kartanoon. Ilta oli juuri ehtinyt hämärtyä, mutta talo näytti kovin vaikuttavalta pimeässäkin valaistuna. Takapihalta leijaili grilliruoan tuoksu ja pikaisen vaatteidenvaihdon jälkeen vatsat kurnivina joukko bloggaajia istui nauttimaan herkuista, hyvästä viinistä ja uusista tuttavuuksista.
 

Kaunis kartano, 23 upeaa bloggaajaa ja paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Olen todella onnekas kun saan olla osallisena! Olemme päässeet mm. tapaamaan vaatesuunnittelijaa, puuhastelleet erilaisissa workshopeissa ja nauttineet upeasta joogatunnista aamulla puutarhassa. Olo on jotenkin todella rentoutunut ja nautin nyt vielä täysin rinnoin viimeisistä hetkistä täällä. Tulen takaisin tänne heti sunnuntaina kertomaan teille enemmän ja lataamaan lisää kuvia! Netti on täällä todella hidas, joten jätän loput kuvat suosiolla toimivamman kotinetin hoidettavaksi.


 


   


 


                                                                        (First pic by: Christina Dueholm)

Kommentit (8)

miinamamma

Siis aivan ihana paikka, jotenkin fiilis välittyi tänne asti. Itselleni tuli tuosta paikasta mieleen aivan Hercule Poirotin ja Neiti Marplen keissit juuri tälläisissä kartanoissa... ihanaa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Täällä on niin kaunista ja Zalando on pistänyt kyllä parastaan :) Innolla odotan että pääsen lataamaan lisää kuvia tänne :)

soontobe

Et sattuisi muistamaan minkä niminen kyseinen kartano on? Hääpaikka saksasta haussa ja tämä näyttää aika upealta.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ihana Essi <3 Kiitos paljon, ihanasti sanottu ja täällä tosiaan on yksi huippu iloinen bloggaaja nyt juuri Berliinin lentokentällä menossa kotiin pää täynnä inspiraatiota, ideoita ja ihania muistoja rikkaampana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram