Makia makia. Hyppinyt silmilleni viimeaikoina jatkuvasti, joten ihan vaan kiusaksi hyppikööt nyt myös teidänkin silmillenne.
 


Naistenmallisto saapui vihdoin tänävuonna joo, mutta ruoho on edelleenkin vihreämpää kaksilahkeisten puolella.
Miestenmallistosta hyvää päivää:
Ei ehkä värimailmaltaan makuunii, mutta kuva sitäkin enemmän.


No, ehkä ensi jouluna pääsen näihin käsiksi.
Kiva, että on poikaystävä ja on Makia. Muuten en keksisi mitään vaatelahjaa ja muuten mikään vaate ei olisi yhtä kiva lahja.

Ihan sama mitä mieltä se poikaystävä on.

Kommentit (15)

Anonymous

Makia on kotimainen eikö? Itse en tiedä siitä sen enempää, enkä ole varmaan koskaan edes nähnyt kenenkään päällä heidän vaatteitaan (tai ainakaan kiinnittänyt siihen huomiota) mutta vakuutit minut näillä kuvilla. Hyvännäköistä on.

Jossu

Mäkin olen kiinnittänyt merkkiin sen verta huomiota että sitä on näkynyt viime aikoina, mutten edelleenkään tiedä edes että mikäs merkki se on :D Nimen perusteella kuulostaapi aika kotimaiselta tuotteelta.Merkistä viis, mun vaatekaapista löytyisi tila tolle vihreälle naisten parka-takille. Täydellinen.

Anonymous

Voi itku ja hammasten kiristys, viime viikolla ostin "semihyvän, saa kelvata" -ratkaisulla tuollaisen parka-toppiksen ja olisin kyllä triljoonasti mieluumin ottanut tuon Makian jos olisin tajunnut, prrrkl. Makia unohtuu merkkinä aina ajoittain (juurikin jouluna ja poikaystävän syntymäpäivien alla muistuu mieleen..), kun ei tosiaan naisten mallistoa ole ollut. Huolisin tuon villatakin muuten nytheti itselleni.-M

YANNA

Sitä paitsi mä rakastan Makian sivuja! Niiden kuvat on aina yhtä ihania! Ja kuinka tyytyväinen voi nainen olla kun oma mies ei käytä mitään muita vaatteita kun Makiaa. Kaapon vaatekaapista ei OIKEESTI löydy mitään muuta. Aika hauskaa et joku on vähän omistautunut kaverinsa vaatemerkkiin :)

Nansku

Vitsit toi miestenmallisto on kyl kiva! Mulle kelpais tuolta naistenosastolta toi ihana oliivinvihreä takki :p

Nuuba

taas yksi syy lisää miksi tarvitsen poikaystävän. toi miesten mallisto on ihana! vaikkakin, toi ensimmäinen naisten takki/villpaita/mikälie ihanuus näyttää tosi mukavalta! :]

Julia

Anonyymi,Jep, suomalainen merkki on, mutta tietääkseni myydään jo 20 maassa.Jossu,Tietääkseni vuonna 2001 pienen poikaporukan alunperin perustama vaatemerkki, tarkoituksena tehdä laadukkaita ja käyttömukavia vaatteita. Jep. Parkalle löytyisi tilaa omastakin vaatekaapista :)M,Ounooou. No, joku toinen takvi sitten :)Yanna,I knooow. Ja sori joo, ei oo ensimmäinen kerta kun ajatukset liikkuu samoilla aiheilla :)Nanasku,Et suinkaan ole ainoa.Lotta,Se kyllä on kieltämättä aika unelmaihana. Itse säästän siihen rahaa varmaan vielä kaksi talvea.Anonyymi,Makialla on makian näköistä.Nuuba,haha, kelpo syy tosiaan hankkia poikaystävä :)

Anonymous

Ostin (tai oikeammin, poikaystävä osti mulle) viime viikolla Ruoholahden kauppakeskuksesta ton ekan kuvan mukaisen hupparin, mut se oli collegekangasta :) Käy kurkkaamassa, siellä oli muutakin Makiaa edullisin hinnoin! (ei siis warehouse, vaan siinä vieressä joku pieni skedevaateoutletti) :P

Khaija

Oi että, mäkin taidan tietää mitä ostan poikaystävälle joululahjaksi. Nams mitä vaatteita!

souphie

Onks noi lämpimiä noi takit? ainaki sen näköisiä on? Hintavia mutta jos on lämpimiä niin sen arvoisia myöskin. Just äsken oltiin kaupungilla etsimässä kaverille takkia ja ei millään löydetty hienoa ja lämmintä! Täytyy ehkä itsekkin harkita.

Julia

Souphie,Itse en ole vielä päässyt äärioloissa testaamaan, mutta Lauri käytti omaa samanlaista Makiaansa koko viimetalven, eikä palellut :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat