PÄÄRYNÄTOFFEE-TUOREPUURO

-2dl Kaurahiutaleita (Itse käytin Fazer Alku sadonkorjuupuuroa, koska siinä on myös paljon jyviä ja siemeniä ja se tuo ihanaa rakennetta puuroon).

-2dl Maitoa

-Hieman vajaa 1dl Valion päärynä-kinuskirahkaa

-Tuoretta päärynää kuorittuna

-Chian siemeniä


Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita jääkaappiin turpoamaan ainakin kahdeksi tunniksi (mieluiten yön yli).

 

 

Siitä on jo aikaa, kun eräs sunnuntai olin kaupassa ystävänä kanssa ostamassa herkkuja leffailtaamme varten. Ohittaessamme rahkahyllyn tokaisi ystäväni miten hänen äitinsä oli käyttänyt tuota Valion päärynä-kinuskirahkaa leipomiseen ja että se oli kuulemma tosi hyvää.
No, siitä se ajatus sitten lähti. Tein meille pikaisen tuorepuuron yllä olevista aineksista ja kyllä maistui! Kaavittiin kulhot yllätysvauhtia tyhjiksi samalla kun mitä huonoin elokuva Magic Mike pyöri Tv5 todella huonolaatuisena.

 

Olin laittanut tuorepuuron sekaan paljon Chian siemeniä, jotta saisin puuron turpoamaan mahdollisimman nopeasti ja olihan se hyvää pikaversionakin, mutta aamulla yön yli turvonneena vieläkin parempaa!

Kommentit (3)

Vierailija

oi vaikuttaapa hyvältä reseptiltä! Pitää ottaa testiin jossain vaiheessa :) Nyt kun työt taas alkavat niin on paljon mukavampi herätä aamulla ja ottaa tuorepuuro jääkaapista vain ja syödä aamupala :) niin helppo aamupala!

katri

kuinka paljo suunnilleen chiasiemeniä tulee? en oo koskaa niitä käyttänyt joten on vähän hankala arvioida..:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram