Joskus aikoja sitten kävin eräällä isolla kuntosaliketjulla, minkä pukuhuoneissa oli kaikille käytössä olevia Herbinan tuotteita. Muistan kuinka luksukselta se tuntui - sai aina lotrata mielin määrin melkein ilmaisilla vartalovoiteilla. Asuin vielä ihan kuntosalin lähellä, mutta kävin silti usein siellä suihkussa. Ihan vain koska sain pestä hiukseni mustikkashampoolla ja rasvata itseni kaura-suklaa voiteella.


Ihastuin tuolloin Herbinan tuotteisiin ja olen usein niitä myöhemmin itsekin ostanut.
Hyvä hinta-laatusuhde ja ehdottomasti yksi suosikkisarjani mitä saa päivittäis- ja vähittäiskaupoista.
Tuotteet maksavat n. 5-6€ kappale.

 

 

Tällä kertaa olen mukana MyCosmon ja Herbinan yhteistyökampanjassa ja saanut testiin Herbinan tuotteita ihan omaan kylpyhuoneeseen.
Testissä on ollut uusiin nätteihin pakkauksiin tulleet Herbina Energy Boost –sarja ja Herbina Moisture Balance –sarja.

 

Kuten tiedätte olen todella tarkka meikinpuhdistusvoiteistani, joten aloitin testailut näistä kolmesta puhdistusvoiteesta. Kaivan aina ensimmäisellä testikerralla uuden valkoisen pyyhkeen esiin, jotta näen kuinka hyvin meikki oikeasti peseytyykään pois.

Yleensä suosin meikinpoistoaineissa vaahtoa, tai geeliä ja olin iloinen kun sarjoista löytyi molemmat (sekä vielä puhdistusmaito).

 


Mielestäni kaikki tuotteet olivat hyviä, mutta suosikkini oli Energy Boost –puhdistusgeeli. Ihana tuoksu ja pienikin määrä geeliä riitti puhdistamaan kasvot kunnolla. (Eikä valkoiseen pyyhkeeseen jäänyt jälkiä).
Testi ehdottomasti läpäisty. ✔

 

Pakko mainita vielä myös Energy Boost –Micellar –puhdistusvesi.
Mikä ihmevesi yhdistää ihonpuhdistuksen, silmämeikin puhdistuksen, huulipunan puhdistuksen ja kasvoveden? Sitä ei tarvitse huuhdella pois ja se on hellä silmille. Kaikista kiehtovimmalta kuulosti veden sisältämät pienet misellit, jotka vetävät likaa puoleensa magneetin lailla.

Vaikka en käytä huulipunaa, oli tämä pakko testata ja sutaista punat huulille. tottahan se oli, nätisti lähti vedellä pois. testi läpäisty ✔

 

Seuraavaksi Energy Boost kuorintavoide.
Kasvipohjaiset kuorintarakeet kuorivat hellävaraisesti, mutta eivät jättäneet ihoa kuivaksi. Ei sisällä mitään mikromuoveja, joten: testi läpäisty ✔

 

Ja vielä saman sarjan Energy Boost kasvovoide normaalille –ja sekaiholle.
Rakastan tyrnimehua ja tässä kasvovoiteessa on sekä sitä, että appelsiininkukkavettä. C ja E vitamiineja, sekä aurinkosuoja. Jättää ihon virkistävän pehmeäksi ja tuoksuu ihanalta.

Läpäisty ✔

 

 

Herbina Moistur Balance oli myös hyvä sarja. Manteliöljyä, avokadoöljyä, ruusuvettä. Ihania juttuja, mutta koska ihoni ei tällä hetkellä ole kovin kuiva, käytin enimmäkseen vain Moisture Balance kasvovoide 24H kasvorasvaa yövoiteena ja ruusuvettä aamuisin virkistämään ihoa

Nämäkin läpäisivät ✔

 

 

 

Lopputuloksena siis mielestäni todella varteenotettava ihonhoitosarja Herbinalta. 

Tuotteet ovat tulleet kauppoihin nyt syyskuussa, mutta myös Herbina Facebook-sivuilla on mahdollisuus voittaa itselleen tuotesarja osallistumalla helppoon kilpailuun TÄÄLTÄ.

Kommentit (2)

Veera

Jäi vielä kiinnostamaan tuo puhdistusvaahto. Lähteekö sillä myös silmämeikit? Itsekin suosin puhdistuksessa vaahtoja ja olisi kiva kokeilla uutta :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram