Eilinen aamu alkoi ihanan valoisassa Urban A –liikkeessä Erottajankadun alussa.
Alexa ja Urban A järjestivät yhdessä pienelle bloggaajaporukalle aamiaistilaisuuden, missä enemmän kuin mielelläni hörpin aamukahvini - samalla kun sai vaihtaa kuulumisia tyttöjen kanssa ja tutustua liikkeen valikoimaan.

 

Mutta miten ihmeessä tämä oli vasta ensimmäinen kertani kyseisessä liikkeessä? Sieltä löytyi merkkejä Twist&Tangosta, Rainsiin ja Hunkydorysta Anine Bingiin ja vaikka mitä kivaa! Erityisesti pisti silmään kaikki ihanat neuleet ja muhkeat huivit.
(Huomaa harmaa neule mitä kokeilin päälleni ja harmaa huivi, minkä Kira on kuvissa kietaissut kaulaansa).

 

 

Täydellisiä tuotteita tähän viimaan ja tuiskeeseen, mikä onkin tainnut tehdä minusta nyt hieman kipeän. Heti tilaisuuden jälkeen iski nimittäin täydellisen voimaton olo ja nukahdin täysin huomaamattani kahden viltin alle sohvalle kuolaamaan. Heräsin siitä vasta monta tuntia myöhemmin, kuumeisena ja surkeana poikaystävälleni uikuttaen miten koko päiväni onkin nyt niin pilalla.

Ehkä nämä hieman överit power napit kuitenkin auttoivat. Olo alkoi iltaa kohden olla jo paljon parempi. Mikä lie kuumeen pikavisiitti, mutta toivottavasti pysyy poissa, tänään on paljon tekemistä :)

Kommentit (12)

Miau

Jee ihanaa, että mun tutun perustama yritys Powau on saanut vähän mainosta täällä. :-)

Vierailija

Must do -listalla endottomasti kans käydä tuolla! Tuo collage olisi super kiva!

Ankka

Urban A on mun lemppariliikkeitä Helsingissä. Olen käynyt siellä jo vuosia. ihmettelen ettet ole käynyt ennen:)

kolme berliini muijjjaa

Moikka!

Ollaan menossa Berliiniin kavereiden kanssa ja muisteltiin et olit joskus Laurin kanssa jossain kummitustalossa? Ei löydetty sitä postausta, jossai kerroit aiheesta ni muistatko yhtään minkä kautta varasitte sen jne koska googlesta ei löytynyt mitään sen tyyppistä missä itse kävit. Kiitos jo etukäteen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram