No nyt siellä sataa vettä, mutta eilen päivällä ei lähellekään.
Rakastan niitä vapaita hellepäiviä, kun ainoa murheenaihe on mennäkö rannalle, vai puistoon. Ehkä vähän myös se kun eväät sulavat mössöksi, vesipullo kiehuu, frisbee lentää päin vilttinaapureita ja tuntematon mies parkkeeraa pyyhkeensä niin lähelle sinua, että saat hänen varpaansa omalle pyyhkeellesi - vaikka tilaa olisi vieressä kylälliselle ihmisiä.


Eli kaikki on harvinaisen hyvin.


Olen huomannut olevani myös varsinainen eväshirmu. Olen juuri se kenellä on salaatit ja pasteijat, hedelmät ja herkut. Pusseja ja rasioita, murusia kaikkialla. Joka kerta.

Eilen oli taas mm. se tapassalaattikippo. Kaikki kehui että se näytti hyvälle, vaikka itse olen tullut siihen tulokseen (kolmen kipon jälkeen), että se ei ehkä maistu oikeasti yhtä hyvältä miltä näyttää.
Pitänee keksiä uusi eväs.

Kommentit (23)

ellie

Oon huomannu, et sulla usein vilahtelee kuvissa kirjoja. Ois kiva tietää, minkälaisia kirjoja luet ja suosittelisitko lukemiasi kirjoja myös meille lukijoille. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Luen aikalailla elämänkertoja, tai melko surullisia/synkkiä kirjoja :D Vastapainoksi sitten välillä tyttöhömppää.
Minulla on muutama suosittelemisen arvoinen kirja ja postausta pitikin niistä tehdä, mutta hävitin kuvat mitkä olin ottanut ja uusien ottamiseen onkin sitten vierähtänyt tovi :)
Tulossa kirjapostausta kuitenkin toiv pian :)

Linda

Kuvan kirja on vissiinkin Khaled Hosseinin Leijapoika, sain juuri eilen luettua tämän kirjan loppuun itse ja hyvä oli! :) Tästä on tehty myös leffaversiokin.

Janna

Se leijapoika oli hyvä, samoin se tuhat loistavaa aurinkoa Khaled Hosseinilta minkä sain vasta äsken luettua! Pitäis löytää uusia tän tyyppisiä kirjoja, vaikka ne oliskin kuinka karmivia, ikäviä ja kurjia. Osaa taas arvostaa kaikkea mitä itellä on!

meg

Yks niistä jutuista, mikä sinussa on viehättävää, on tuo sinun ruokahalusi:) Et noki jotain salaatinlehteä, vaan selvästi arvostat ruokaa ja itse laitat sitä antaumuksella. Ja syöt myös :) Se vaan on jotenkin niin jees. Ihailen.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kyllä, arvostan (ja rakastan) ruokaa yli kaiken :) Nautin siitä ihan mielettömästi ja se tosiaan taitaa näkyä täällä :D

Kate

oot mustaki niin söpö :) ku kaikkea mukana piknikillä ja sitten niitä murusia ja kaikkea :) tui :) ja sun kirjotustapa on niin mukaansatempaava ja hassu (siis hyvällä tavalla, semmonen inhimillinen ja söpö kirjotustyyli :D jos noin voi sanoa)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, automaatti se on:)
Ensimmäinen autoni (isän) mitä ajoin autokoulun jälkeen oli automaatti ja sille tielle sitten jäätiin!

amy

Voi kerro kiltti mistä nuo ihanat pitsishortsit on ostettu! Oon koittanu metsästää kaikkialta, mutta mistään ei ole löytynyt sopivia. :D

Anu

Kauniina kuten aina. :) Mistä tuo t-paitasi muuten on? Matka Pariisiin tiedossa ja vois fiilistellä tuo paita päällä ennen matkaa. Pariisiin en sitä pukisi. ;)

ocjulia blogin-ihailija:D

Sä oot niin hyvä kirjottaa!! oliks sun äidinkieli koulussa 10?:D mul on muuten samanlaiset shortsit sinisinä:P ja jee tee pian kirja-postaus<3

MaryAnn

Moikka,

sulla on Biancon jeffrey-tyyliset korkkarit (ne vaaleet).. mulla on ne varauksessa ja halusin kysyä, että onko niillä hyvä kävellä verattuna aitoihin JC:n? Mulla on kolmet JC:t itsellä ja pelkään, että pienikin mukavuusero niihin verrattuna tuntuu suurelta :D Kiitos etukäteen vastauksestasi ja ihanasta blogistasi, joka inspiroi joka viikko :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos itsellesi kun luet :)
Ja ei hätää, niillä on todella mukava kävellä. Joskus tuntuu, että jopa mukavampi!

Eleonoora

Heippa! Sun blogi on ihanan inspiroivaa luettavaa:) Hiljaiset kesätyöpäivät toimistolla vaihtuvat haaveiluun! Oonkin päättänyt palkita itseni kesän jälkeen ostamalla LV:n laukun ja mietin että onko toi sun LV koko GM? :) ja mitä mieltä oot niistä muista Neverfullin kuoseista? Aurinkoista päivää sinnekkin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram