Ihana helteinen viikonloppu takana. Minä rakastan tätä lämpöä ja vaikka asuntomme on kuuma kuin sauna en anna senkään häiritä, ei minua haittaa kietoutua kevyeen saronkiin, ottaa kylmiä pikasuihkuja ja varsinkin tallustella tuolla kaupungilla ilman minkäännäköistä pitkähihaista.

Sandaalit, shortsit, hellemekot ja topit. Jotenkin vapauttavaa kun ei tarvitse muuta. 
 
Mutta se mitä ehdottomasti tarvitsin, oli laittaa kynteni kuntoon. Yleensä tykkään pitää huolta että ne ovat edes nätisti viilatut, tai jotenkin lakatut, mutta tämä heinäkuu on ollut niin kiireinen, erikoinen ja hulvaton, että kynsiviilaa ei olla nähtykään ja ne vähäiset lakkausyritykset karisseet kynsistäni ennätysajassa pois.
Onneksi ystäväni Mona aloitti juuri oikeaan aikaan geelilakkauksien harjoittelun ja pääsin koekaniiniksi Salon Milagroon. Ah, tuota geelilakkauksien helppoutta! Siinä ne vaan pysyy, pitkään ja kauniina. Helppona.

 

Jos siellä on muita kesäriennoissa kynsiään kaltoin kohtelevia, niin pienenä vinkkinä Mona tekee harjoittelunsa ajan hetken vielä geelilakkauksia hintaan 25€ (myöhemmin norm. 45€)
Salon Milagrossa Kampissa (Malminkatu 36, 00100 Helsinki)
salminen.mona@gmail.com


Paita - Mango
Shortsit - Zara
Kengät - Zara
Laukku - Prada
Auringolasit - RayBan 


Kuvat: Saara Pasanen

Kommentit (12)

rollo

Tukkasi on mahtava! Mietin vaan, että eikö se hiosta kamalasti auki ollessaan näillä helteillä?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tiedä olenko vain niin tottunut siihen, mutta ei se kamalasti hiosta :D Ja jos hiestoo niin sitten vaan pikanutturalle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram