Tänään on ollut taas yksi aikainen aamu.
Olin jopa niin etuajassa kaikesta, että ehdin käydä hakemassa kahvin ja nauttia siitä puistossa auringossa. Tai, ainakin melkein.
Puisto olikin pelto, kahvi ehti loppua ennen kuin edes pääsin sinne, auringon lämpöä heikensi tuuli ja tallasin vahingossa leppäkertunkin.
 

 

 

 

Olen viettänyt niin paljon aikaa nyt pusikoissa ja nauttinut paljainjaloin nurmikolla hyppelystä, että kohta ne kengät jää oikeasti kotiin, tukka takkuuntuu rastoiksi ja sisäinen hippini pääsee valloilleen.
Tai, sitten olen vaan oikeasti todella kesäfiiliksissä, siis maailman eniten.

 

 

 

 

 

Kommentit (11)

Anonymous

Ihania kuvia taas kerran. Blogisi on kyllä paras ja siinä on kauneimmat kuvat <3

Julia

Anonyymi,Nooh :) Ihan tavallista elämää täällä eletään. Essi,Kiitos. Rento on ihanaa!Anonyymi,Oi, kiitos paaaaljon!

Anonymous

Heippa :) Löysin blogisi vasta eilen ja selailin heti postauksia pitkälle asti ja taisi löytyä uusi lemppariblogi. Kirjoituksesi on helppolukuista ja olet niiiin kauniis ja tyylikäs, samalla kuitenkin rento ja nöyrän (? mikä olisi oikea sana, ei-ylpeän? :D) oloinen. Vautsi! :) Ihana tuo tatuointi jalassasi, saako udella mitä siinä lukee?-Jutta

Anonymous

Oli pakko kommentoida kun olen jo pitkään lukenut blogiasi ja pidän siitä kovasti, Olet aina mielestäni ollut kadehdittavan kaunis ja sen lisäksi vaikutat todella aidolta ja mukavalta ihmiseltä. :)

Katja

kiva kesäfiilis tulee näistä kuvista(varsinki ku ulkona on tollanen miellyttävä harmaa-sateinen-tuulinen miksaus käynnissä) ja tosi kiva asukin sulla päällä :)hauskaa viikonloppua :)

Julia

Anonyymi,Ihana kuulla! Kiva, että välitän sellaista kuvaa itsestäni, enkä pinnallista hölmöä :D Kiitos tuhannesti.Katja,Kiitos :) Niin siellä edelleenkin vaan harmaus jatkuu ja heinikko on kaukainen muisto! :D No onneksi ensiviikolla saadaan taas aurinko.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram