Polvet peittävä mekko, pitkä neule, nahkatakki ja lenkkarit. Vastaavissa vaatteissa olen viilettänyt varmaan jo kuukauden. Heinäkuu ei ole vielä tähän mennessä antanut kovinkaan paljon aihetta hellemekoille, mutta en suostu käyttämään housujakaan.
Heinäkuu ei ihan oikeasti ole housuja varten.                                     Takki Zara // Mekko GinaTricot // Aurinkolasit RayBan // Kengät Vans
                                                                                   Kuvat: Kira Kosonen

Kommentit (12)

Roosa

Ällistyttävän upeita kuvia. Pysähdyin jokaiseen tarkkaan tutkien. <3 Ompa kivaa kun on niin erilaisia kuvakulmia, eikä yksikään kuva ole samanalainen vaikka sisältö onkin. Pakko myös sanoa että olet todella kaunis ja omistat myös kauniin vartalon. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jotenkin tuntuu, että kesä alkaa aina myöhempään, mutta jatkuu pidemmälle :D Kesäkuussa hytistään ihan jääkalikkoina, mutta varmaan rantakelit vielä syyskuussa!

Mimi

Moi! Suunnitteilla olisi joulu-tammikuulle Etelä-Afrikan reissu ja olisinkin kysellyt vähän vinkkejä :) Tarkoitus olisi lomailla 3-4 viikkoa ja nähdä ja kokea mahdollisimman paljon. Varmaan ainakin viikko tai pari Airbnb-majoituksella Kapkaupungissa ja sen lisäksi olisi kiva nähdä muutakin.

Mitkä ovat mielestäsi ehdottomia must do -juttuja Kapkaupungissa? Mitä paikkoja/ kaupunkeja suosittelisit Kapkaupungin lisäksi?

Kiitos jo etukäteen :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No ehdottomasti viinitilat :) Lähtekää ajoissa ja kierrlkää kauniissa viinitiloissa koko päivä! Lisäksi siellä järjestetään paljon upeita festareita ja puistokonsertteja ym ym. Riippuu vähän millaisista jutuista tykkää :)
Mutta auto kannattaa ehdottomasti vuokrata ja kierrellä vain kaupunkia ja lähikyliä sillä. Maisemat ovat upeita kaikkialla!

Täällä on paljon Etelä-Afrikka juttuja, jos ne antaisivat vähän vinkkiä lisää :)
https://mycosmo.fi/search/author/juliatoivola/tag/southafrica

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3
Takki on valitettavasti jo monta vuotta vanha :) Ollut kyllä ihan mielettömän paljon käytössä, että jos törmäät hyvään nahkatakkiin mutta hinta vähän kirpaisee, niin kannattaa ehkä silti ostaa - varmasti tulee käyttöön!

paulassoffia
Liittynyt17.11.2015

vau todella kauniit kuvat ja mekko sopii sinulle täydellisesti! kesä on antanu kyllä kylmää kyytiä, mutta itsekkin sinnikkäästi pukeutunut kylmistä ilmoista huolimatta hameisiin, kesä ku kerta on nii pukeudutaan sit kesähepineihin :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, juuri näin! Housuja joutuu kuitenkin käyttämään suurimman osan vuodesta, niin miksi ihmeessä myös heinäkuussa? :D

Viivi

Olet kyllä todella kuvauksellinen! :) pakko kysyä minkalaiset rintaliivit sulla on mekon alla? vai onko ollenkaan, on ainakin niin huomaamattomat!! Kivaa loppukesää ja pidetään peukkuja intiaanikesälle...!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

karu totuus on kyllä se, että ehkä 1 kuva 20:stä onnistuu :D Mutta, kiitos ihanasti sanottu ja tosiaan rintsikoita ei ole alla ollenkaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram