Sinne se mies lähti- Kambodzaan.  
Viimeiseksi ateriakseen herra halusi sisäfilettä ja suuntasimmekin eilen sitä hakemaan Grill it- ravintolasta kampista. Itse olen jo kyseiseen paikkaan aikalailla kyllästynyt, mutta uhrauduin toisen mieliksi. Lopulta sisäfile vaihtui mixed grill annokseen minkä me jaoimme ja suuri plussa annokseen kuuluvista erilaisista kastikkeista pikku kipoissaan. Muutenkin ihan ok ruoka, mutta hinta-laatusuhde hieman metsissä. Halloumisalaatti tosin on edelleen mielettömän maukasta.

Se ihka aito ja oikea viimeinen illallinen oli kuitenkin tänään mäkkärissä. Kaksi kertaa.
Raukka ei kai ole ihan perillä Kambodzan ruokatarjonnasta, kun tankkaa henkensä edestä. Minulla puolestaan taitaa jenkkilän pöperöiden keskellä olla oikein hyvät oltavat. Viimeisenpänä mielessä grill it:n pihvit.

Nyt lähden harjoittelemaan yksin eloa, ehkä puhumaan seinille. Ainut hyvä puoli tässä on se, että Laurilla on omalla puolellaan sänkyä jotkut hienot untuva, höyhen, bambukuitu, hopealanka, kehon painon ja lämmön mukaan muotoutuvat hifistely tyynyt ja peitot- mitkä aijon omia itselleni ja nukkua kuin pieni prinsessa porsas.
 

 

 

 

 

 

 

Zaran xl- clutch on ollut talven vähän piilossa. Kaivoin sen nyt esiin ja Roxien rusettitunikakin näkyy täällä ensimmäistä kertaa vaikka käytössä on ollut kulumiseen asti. 
Hyvää yötä.

 

Kommentit (25)

Anonymous

Olet kyllä upeissa mitoissa! Tätä varmasti kysytään usein, mutta kuinka pitkä olet? Entä jalan koko? Anteeksi uteliaisuuteni. (:

*Sophie*

Herkullisen näköisiä ruokia ja oot taas niin kauniina :)Anteeksi jos liian henk.koht kysymys mutta miksi matkusttelette niin useasti erillään miehes kanssa?Mutta ei siis millään pahalla vaan todella hienoo että pystytte tekemään paljon juttuja itsenne ja omien kavereidenki kanssa :)

Anonymous

Hei! Roxiesta puheenollen, onko mitään tietoa tuleekohan tuonne nettikauppaan lisää noita isohupullisia takkeja?? Käyn lähes päivittäin tarkistamassa niiden saatavuuden ja aina pettymykseni lukee "tilapäisesti loppunut" :/ Olisi niin ihana takki juuri näihin säihin!! :)

Julia

Useammin me matkustetaan yhdessä :) Ehkä noin yksi kymmenestä matkastani on tyttöporukalla ja tämä siksi, että on välillä vaan kiva jauhaa tyttöjen juttuja ja shoppailla. Myös juhlimiset jää tyttöporukalle, koska Lauri ei ole kovin bilettäjä tyyppiä ja meidän yhteiset reissut onkin enemmän sellaisia rentoutuslomia.Riippuu myös tietysti matkakohteista. Saan ehkä enemmän irti ensikertalaisena jenkeissä tyttöjen kanssa kun voi juosta ostoksilla kokoajan ja Lauri puolestaan voi sitten Kambodzassa seikkailla raunioissa, kiipeillä puissa (tai mitälie vastaavaa) oikein urakalla kun itse loikoilisin siellä kuitenkin vain altaalla :D

Riikka

Tosi ihana clutch! Näyttää aika sopivan kokoiseltakin, mä en ainakaan osaa käyttää sellasia liian pieniä :D

Anonymous

heei haluaisin kysyä sinulta vinkkiä! Mikä on mielestäsi hintalaatu suhteeltaan paras ravintola helsingissä? Hyvää ruokaahan saa usein kun on tarpeeksi paksu lompakko mutta näin opiskelijana haluaisin huippu ruokaa kohtuulliseen hintaa. :)) P.S: olet matkija ja tilasin myös itse Nellystä ne kaksi olkaimetonta mekkoa ja vielä saman värisinä. kesän kulutusvaate ainakin minulle joten kiitos vinkistä! <3

Krista

olet varmaan kuullut tämän about miljoona kertaa mutta sulla on aivan ihanat sääret :) niin sirot ja pitkät.ps. laukku on aivan mahtava!

Anonymous

kamalan tökerö ja henkilökohtainen kysymys, mutta voisitko millään kertoa minkä painoinen oot? Sulla on vaan nii upea kroppa ja kun oon suunnilleen saman pituinen niin haluisin olla kovasti samoissa mitoissa ku sä<3

sandra

ihaniakuvia:) yritin ettii sun blogista sitä ku sulla on ne kameli väriset, nahkaset conversit :( en löytäny sitä. :o

Anonymous

kirjotat kyllä niin kivasti,sillälailla rempseästi ja mukaan tempaavasti, kai hankala kuvailla :D ja kiitos illan piristyksestä ;)-sartsa

Julia

Voi, nyt pistit kyllä pahan :) Mikään mieleisistäni ravintoloista ei oikein eroa hintatasoltaan näkyvästi muista. Tätä täytyy nyt oikein miettiä. Lupaan palata asiaan.

Julia

Voi, ei kannata sitä minun painoani miettiä, nimittäin omistan todella pienet ja kevyet luut ja siksi olen sirohko ja kevyt, eli siinä 49 painossa.

tyd0708

Oi kaunis! Hei pelottaako kun lauri on siellä kaukana? Miten pidätte yhteyttä? Kerkeätkö lähteä itse matkalle ennenku lauri tulee takas?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram