Tuossa jonkin aikaa sitten ostin tällaiset Steve Maddenin kengät Members.comista kun oli alennettu -50% Enkä voinut taistella itseäni vastaan. Jenkeissä taistelin paremmin kun Maddenin putiikkeja oli joka paikassa, mutta matkabudjettini ei antanut periksi enää satasen kengille.

En tykkää ostaa kenkiä netistä - varsinkaan korkkareita. Koskaan ei tiedä miten ne sitten loppupelissä istuvat vaikka koko olisikin juuri oikea ja kaikki hyvin. Jalat on valikoivia.

Nämä yllätyksekseni istuivat ja ovat mukavatkin. Mutta miksi olen niin hurahtanut inkkarikuosiin?

Kommentit (21)

vivi

Aivan käsittämättömän ihanat kengät, tykästyin hirmusti :)

withasilverlining.blogspot.com

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi teitä :)
Olen viivytellyt sen kanssa, koska vietän niin paljon aikaa jo tämän blogin parissa, että pelkään jumittuvani tietokoneelle vielä tunneiksi lisää, jos alan ylläpitämään yhtäkään sivua lisää :D

Mutta, yritän kyllä :)

Veera

Oiii! Minä koko kesän kuolasin lähes identtisellä kuosilla varustettuja herrainkenkiä Shopbopilta, mutta hinta oli hieman suolainen. Kenkien merkkiä en muista, mutta Maddenit eivät olleet. Edelleenkin vielä toivon että jostain samanmoiset löytäisin.

Niina

Ihanat! Ja noi menee kyllä ens kesänäkin niin hyvin! Olen itse ollut vankkumaton Madden fani vuodesta 2004, kun ensimmäiset Maddenin korkkarit ostin Jenkeissä asuessani. Lesti sopii mulle mainiosti ja kun tiedän oman kokoni, olen tilannut varmaan 6 kpl eri Maddeneita (rider bootsit, oxfordit, platformeja, stielttoja, leopardikuosia jne..) Suomeen muutettuani nettikaupoista. Eli ainakin itselle kengät istuu täydellisesti ja on muuten kohtuullisen kestäviä Suomen loskatalvessa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla :) Nyt voin minäkin hyvillä mielein kyllä tilailla lisää Maddeneita jos tulee jotkut liian ihanat vastaan kun nämäkin sopivat niin hyvin :)

Pini

Ihanat! Tulee mieleen ihan viime kesän inkkarityyli, joka ihan varmasti jatkuu hippimäisempänä ensi kevään! Toivottavasti yhdistät näihin pellavaa, hapsunahkaa, muita luonnonmateriaaleja ja paljon värejä ;) tykkään!!

http://boudoir-pini.blogspot.fi/

elli

Minulla olisi kysymys, kun ostin netistä uggit, niin laitoitko omiisi jotakin suoja-ainetta? Millaista? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Laitoin paaaljon sellaista suojaspraytä. Kannattaa ehdottomasti suojata sellaisella suihkeella mikä mm. suojaa kosteudelta. Uggeissa näkyy helposti esim vesipisaran jäljet :(

Valitettavasti en muista tuotteen nimeä, mutta ajattelin itseasiassa lähiaikoina tehdä postauksen Uggien "hoitamisesta" Toivottavavasti saat siitä lisää apua :)

annis

Heippa! Minkä kokoiset kengät tilasit Maddenilta? Vastasiko oikeaa kokoa, vai pitikö ottaa pienemmät/suuremmat? =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram