Minä, silmäpussini ja Lauri perheineen noustaan kohta aamulaivaan kohti Vironmaata. Tallinnasta matka jatkuu autolla kohti Pärnua (joka on tähän aikaan vuodesta varmasti kaunis, mutta tyhjä kuin autiomaa- jokunen villikoira siellä saattaa juoksennella, ehkä).

Yhden ja puolen vuorokauden mittaisen reissumme perimmäinen syy on juhlia Laurin isän syntymäpäivää. Sukulaisia, jes! Onneksi kaikki on oikeasti enemmän kuin mukavia. Ja jos aikaa jää syöksyn kuuluisiin kylpylöihin ja lillun mutakylvyissä niin kauan, että alan muistuttaa hiekkakakkua.

                                                                       Kuvia viime viron valloituksesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (16)

Katya

oot ihan tajuttoman kaunis näissä kuvissa, toi lettikampaus näyttää NIIIIN upeelta sulla! :)

Senja

mä tykkään virosta tosi paljon. se on jollain karulla tavalla niin kaunis pieni kaupunki. liian usein tulee lähdettyä vaan lähinnä risteilyille ja sitten voimat ei siellä kaupungilla kiertelyyn oikein riitä :Dkauniita kuvia jälleen kerran.

Anonymous

pitäkää hauskaa! :)) tää saattaa olla vähän tyhmä kysymys mutta onks toi VIIKSET-teksti Luarin sormessa tatska vai vaan kirjotettu tohon? :D

Julia

Kiitos kaikille :) en tiedä miten pääsen nettiin siellä, mutta vastauksia osa2 on ajastettu huomiselle ja sunnuntai iltana sitten viimeistään pääsen paremmin blogin pariin. Hyvää viikonloppua :)

Joanna

Upeita kuvia!Pärnu on kyllä hirmu kaunis paikka, varsinkin kesäisin. Eikös se taida ihan virolaisille olla samantapainen kuin vaikkapa täällä Englannissa Bournemouth - paikalliset suuntaa sinne aina lomailemaan.Pitäkää hauskaa :)

Anonymous

Heip. Ensinnäkin, kiitos tositosi upeista ja ihanista kuvista, näitä on aina kiva katsella :) Mutta: Maailman siisteintä lukea iPhonella tätä sun blogia, kun tää sopii täydellisesti näytölle ja ah, on vaan niin helppo! Kaikkii muita blogeja pitää lukiessa kokoajan isontaa, kääntää ja vääntää, nii et hermo menee :D 10 pistettä ja papukaijan merkki :)Sun blogi on ihan mahtava, kiitos.

Anonymous

Oot kyllä varsinainen kaunotar :) Sussa on semmosta mallimaista kauneutta etkä ole sellainen tyypillinen kasvo. Olet varmaan upeimman näköinen nainen, jotka tiedän asuvan Suomessa. Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja sun kuviasi on vaan niin kiva katsoa. Terveisin, miehiin suuntautunut naislukijasi :D

Julia

hahaha, ihana kiitos :)Tosiaan tännehän päätyy vaan ne onnistuneet kuvat. Ei se naama tolta näytä juuri heränneenä, eikä väsyneenä eikä kovin usein muutenkaan :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram