Vihdoin hetki aikaa koneella. Tai ikuisuus pikemminkin, nimittäin netti ei välillä päätä toimia ollenkaan. Toisinaan sivun lataamiseen menee viisi minuuttia kun taas joskus se päättää toimia jopa puolessa minuutissa. Kommentteihin vastaamiseenkin menee välillä aikaa yhden ruuhkaisen verotoimiston jonon verran.
Yritän silti parhaani mukaan. Viiveellä, mutta vastata kuitenkin jotain joskus.

Joka tapauksessa, täällä on aivan mahtavaa. Olen lukenut jostain että paikka olisi melkoinen turisti keko ja niinhän se onkin, mutta ei häiritsevästi. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien olen viihtynyt tällä mielettömän hyvin. Suurin syy siihen on meidän aivan upea hotelli (mikä vaatii kokonaan oman postauksen osakseen, joten siitä myöhemmin) ja ilma on kostea, merivesi turkoosia ja lämmintä, pääkatu täynnä toinen toistaan tunnelmallisimpia ravintoloita, paikalliset todella ystävällisiä ja ruoka on hyvää.

Paremmin ei voisi nyt olla.
Kello on siellä neljä, meillä se on kahdeksan aamulla ja on aamiaisen vuoro. Rakastan hotelliaamiaisia ja olen löytänyt täältä ylitsepääsemättömän suosikin; vohvelia banaanikastikkeella!
Eikö kuulosta terveelliseltä.

Menen nyt siis hotkimaan sitä ja palailen niin pian näissä maisemissa tänne kun taas suinkin mahdollista.

Kommentit (16)

Laura

Ihanan näköistä ! Oon itekin haaveillut Meksikosta jo jonkin aikaa, joten kiva että tulee jotain juttua sieltä. Ootko ollut Thaimaassa ? Jos oot niin ois kiva kuulla jotain vertailua niistä, jos sulla vaan on aikaa ja jaksat :)

Kissis

JOO! Odotan jo innolla sitä hotellipostausta! :D Meksiko on pyörinyt viime aikoina mielessäni...

Ja tuokin ripsi-Minna ehjänä takas, jookos.

TacoTaco

Hei! Ihanaa ja lämmintä lomaa sinne Meksikoon!
Olen itse pitkään haaveillut Meksikosta ja ehkäpä syksyllä sinne suuntaamme häämatkallemme.

Muutama kysymys: Mitä kautta otitte lennot ja hotellin? Kuinka menitte hotellille kentältä?

Odottelen innolla vinkkejä mahdollisista lomakohteista ja missä kannattaa käydä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meillä oli pakettimatka Tjäreborgilta. Sisälsi suorat Finnairin lennot, kuljetukset hotellille ja kaksi viikkoa The Royal hotllissa. Matka kentältä mentiin bussilla ja kesti n.tunnin. :)

milla

vau ihania kuvia ! muutenki on nyt ihan pakko tulla hehkuttamaan että oon löytäny sun blogin joku viikko sitte ja oon iha myyty:D käyn kyllä joka päivä lukemassa ja tää on ihana <3 oot ihan älyttömän kaunis ja sun tyyli on aika lähellä omaani:) oon oikeesti ihan innoissaa täälä:D:D mutta nii ihanaa lomaa oot mahtava:-)

Kiira

Näyttääpä mukavalta! Missä päin olette? Ja mitä kautta varasit matkan? Itsekin olen miettinyt meksikoa nyt maaliskuun lopussa, mutta matkatoimistot kuten finnmatkat ei järjestä matkoja maaliskuussa... Eikö siellä sään puolesta pitäisi hyvät ilmat vielä olla? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Playa Del Carmenissa ja Tjäreborgilta pakettimatka otettiin. Tjäreborgiltakaan ei järjestä enää tämän meidän matkan jälkeen tänne matkoja. Oletan että ehkä siksi että alkaa olla liian kuuma?

täti moonika

Oon niin kateellinen kun sulla on aikaa ja rahaa matkustaa vähän väliä jonnekin huippupaikkoihin ! Oot jotenkin niin uskomaton tyyppi vielä ainakin kirjotusten perusteella että... en osaa olla kun hyvällä tavalla kateellinen! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen kyllä onnekas ja vielä enemmän siitä että olen löytänyt ihmisiä jotka voivat myös matkustaa :) Toisaalta tuntuu että olen omistanut koko elämäni matkustamiselle, eli järjestän työni ja raha-asiani aina vaan miettien miten pystyn parhaiten reissaamaan :)

Kiva kuulla että olet saanut hyvän kuvan minusta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram