Täällä me ollaan, Kööpenhaminassa.
Lähdettiin Helsingistä aamulla sateen saattelemana, monen koukun kautta ja kiireellä lentokentälle, missä vastassa olikin miltei 30 hengen suomijoukko. Osa tuttuja, suurin osa tuntemattomia, mutta eiköhän täällä tutustuta. Luvassa on varmasti hauska ilta!

 


Lounaalla juttelin Vivianin kanssa, jonka mielestä Kööpenhamina on tietysti upea ja joka saakin huomenna toimia meille kaupungilla oppaana. Odotan sitäkin jo innolla, mutta sitä ennen keskitytään tähän iltaan. The Intimate Britney Spears –lanseerausjuhla, mitä varten pitää alkaa nyt nopeasti valmistautua.
Aavistan vielä pientä vaatekriisiä, joten parasta kurottautua kohti pientä cabin size –matkalaukkua ja toivoa sen sisällöltä parasta.

Eilen oli vähän kiire pakata ja sehän ei koskaan tiedä mitään järkevää asukokonaisuutta.

Kommentit (8)

Bebe84

Täällä taas sama ihoasioista kiinnostunut tyyppi kyselee aivan väärien postauksien alla, että mitä sun naamalle kuuluu? :D Viimeksi kun ihastelin sun hehkuvaa ihoa, sanoit että se on itseasiassa huonossa kunnossa, ja että olet aloittanut roacuttan kuurin. Nyt sun iho näyttää taas todella hyvältä! Eli kuuri taisi tepsiä, vai onko jotain muita keinoja ollut käytössä? Itse olen myös joskus aikoinani syönyt roacuttanin, ja koin sen tosi hurjana lääkekuurina, mitä en ajatellut enään syödä. Ihanaa matkaa! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei sinä :)
Itseasiassa huomaat ihan oikein - ihoni voi paremmin ehkä kuin koskaan!
Roaccuttan tosiaan tepsi, mutta se oli kyllä melko rankka kuuri. Niin ärsyttävä, että lopetin muutaman kuukauden jälkeen jo (kesä tuli, enkä vain jaksanut sitä enää). Tyhmää lopettaa kesken, kun silloin se ei pidemmän päälle tosiaan auta, mutta ehkä uskallan vielä joskus aloittaa uudestaan ja viedä leikin loppuun asti. Ehkä jos iho alkaa taas oireilla ja on talvi. Katsotaan miten käy :)

Jossutii

Voi sinua kaunista tukkajumalaa :) Tunnut onnistuvan kuvassa kuin kuvassa ja olet aina yhtä hyvännäköisenä liikkeellä. Pitäisiköhän itse mouruamisen sijaan koittaa vähän panostaa vaan ulkonäköön ja poseeraukseen josko itsestäänkin saisi joskus kivoja kuvia :D Nauttikaa hei Köpiksessä jätskistä - se on mahtavaa :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tämä tukkajumala kävi kuule juuri toissapäivänä kapaajalla, joten propsit ehdottomasti Bow:n Nooralle! :D haha, ja kyllä sitä minäkin ihan homssuisena menen. Ne hetket eivät vaan kovin usein päädy tänne :D

iiiina

Ihanat hiukset ja ihana takki! Mistä moinen on? Kaunis, ja hillitysti pörröinen (kelpais mullekin)! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram