Yleensä valitan kuunvaihteessa miten päivät ovat vierineet ohi niin nopeasti, mutta tällä kertaa ihan hyvä vain! Hei hei vaan kesäkuu, tervemenoa ja tervetuloa heinäkuu. Heinäkuu toi nimittäin mukanaan minulle Saaran! Parhaan ystäväni Etelä-Afrikasta ja vielä asumaan tänne meille koko kuukaudeksi. Hain tytön kentältä juuri pari tuntia sitten ja olin purskahtaa itkuun jo viisi kertaa ennen kuin Saara edes astui portista sisään. Joku siinä ihmisten jälleen kohtaamisessa kentällä on niin hellyttävää. Katsoin miten miehet odottivat kukkapuskien kanssa tyttöystäviään ja eräs nainen kolmen koiran kanssa miestään. Voi että mikä meteli ja hyppiminen niistä koirista lähti kun mies astui saapuvien aulaan. Mutta nyt alkaa siis ihana heinäkuu! Sitä juhlitaan jo tänään hyvän ystäväni 30v. Syntymäpäivillä ja viikonloppuna Summer Up –festareilla, mistä lähdemme vielä kaverin mökille isolla porukalla rentoutumaan.
Olen kaikesta niin fiiliksissä!

 

 

Hattu: BikBok
T-paita: Monki
Shortsit: Zara
Neule: Gt
Kengät: JC Rum moto boot 

Kommentit (11)

Vierailija

Mä meinasin kerran alkaa itkemään lentokentällä kun huomasin, että yhdet isovanhemmat oli vastassa tytärtään ja tämän perhettä jotka oli tulossa hakemassa adoptiolastaan :) Muistan ton hetken ikuisesti!

Emilia

Mua alkoi itkettää jo tämä postaus ku aloin muistelemaan kuinka ite juoksin au pair -matkalta palatessa lentokentällä poikaystävän syliin :D Ja jee oot tulossa Summer Uppiin, toivottavasti pääsen nykimään sua hihasta :)

Pilvi

Itse kävin juuri tiistaina hakemassa kentältä vuoden vaihdossa olleen ystäväni, voin niin hyvin samaistua kuvailuusi. Siitä kyynelten määrää <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram