Muutama postaus sitten kerroin laulavani lenkkeillessäni. Nyt taidan myös tanssia.
Sain Sennheiseriltä Momentum On-Ear kuulokkeet ja testatessani niitä eilen en voi muuta kuin pomppia pöhkön näköisesti lenkkipolulla.

En ole koskaan raaskinut ostaa itselleni kunnon kuulokkeita. Käytössä on ollut aina joko iPhonen nappikuulokkeet tai niiden mennessä rikki, Anttilasta ostetut 10euron korvikkeet. Kummatkin tippuu korvista ja vaikka mielestäni musiikki on niistä ihan riittävän hyvin kuulunut, tajusin nyt, ettei se ole mitään verrattuna äänentoistoon näiden kautta.

 

 

Vielä muutama vuosi sitten olisin ehkä arastellut käyttää näitä. Mieleeni on juurtunut se mielikuva pojista, löysistä housuista ja kookkaista kuulokkeista kaulalla, vaikka kuulokkeiden muotoilu on noussut jo aikoja sitten ihan uudelle tasoille. Värejä, materiaaleja ja muotoja joka lähtöön. Nämäkin on edellisestä Momentumeista vielä pienennetty versio. Näyttää tässä muutenkin pitkulassa päässä paremmalta mitä pienempi viritys siellä keikkuu. Värivaihtoehtoina taisi olla vielä vihreä, sininen ja rosa, mutta tulipas yllätyksenä, että valitsin nämä ruskean -ja norsunluunväriset.

 

 

Elämäni ensimmäiset kunnon kuulokkeet - pelkkiä positiivisia fiiliksiä. Hyvin on muuten kulkenut myös kaupungillakin mukana.
Kiitokset Sennheiserille.Neule - Moniki
Takki - Zara
Laukku - Mulberry
Kengät - Jeffrey Campbell
Kuulokkeet - Sennheiser

 

 

 

*yhteistyö

Kommentit (18)

svi

Pakko sanoa, vaikka postauksen aiheena ei olekkaan laukku, että tuo on kyllä hienoin Mulberry ikinä! Aivan super ihana. Kerta toisensa jälkeen olen sitä ihastellut asuissasi ja nyt oli pakko vielä kommentoidakkin siitä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

kiitos. Olen ehdottomasti samaa mieltä! Oli kyllä niin hyvä ostos ja älytön tuuri, että sain alennettuna. Aina ihan onnessani vieläkin katson tota laukkua :D

Jasmine

Itellä ollut jo monta vuotta erilaisia Sennheisereita ja en oo viittinyt ikinä vaihtaa merkkiä! Miten ihmees oot pärjänny jo näin pitkään paskakuulokkeilla!?!? Noei, hyvä valinta toi sennheiser, et tuu pettymään! :)

L.S

Ompa kyllä tyylikkään näköiset:)
Neule on myös kivan näköinen! Yritin googlettaa tuota mulle uutta Moni merkkiä,mutta se johti vain "Moni kakku päältä kaunis" yms. teksteihin.
Sitten aloin miettimään, pitikö tuossa lukea Monki?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei himputti :D Hyvä kun sanoit! En tiedä miten tuo K jäi tuolta uupumaan, mutta tosiaan Monki siinä piti lukea!

Laura

Ihana huomata ettei ole ainoa joka välillä kirjoittelee yksinkertaisiaki sanoja väärin :-) milloin on tullut kirjoitettua kissan sijasta kisa ja muuta vastaavaa ja vaikka kuinka kauan itse tekstiä tihrustaa ei virhettä huomaa ennen kuin siitä toinen huomauttaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat