Kyllä nyt syö miestä, kun en ole urheillut viikkoon. Olen yhtä laiska kun koala (koalat voivat nukkua parikymmentä tuntia putkeen- eläinfaktaa aivojen perältä. Kiitos kaapelikanavat). En tiedä veikö ne muutamat päivät kipeänä voimani, vai onko aurinkoinen sää kokonaan latistanut urheiluintoni.
No, niitä sitten vaan takaisin odotellessa.

 

Kohta me lähdetään linnanmäelle ja ihan vaan tehostaakseni tätä antiterveellistä elämäntapaani aijon syödä ainakin nakkiperunat, vohvelin ja luultavasti kaksi hodaria. Lintsillä kuuluu syödä vähintään muutama noista ja ehkä jätskiä myös. Hattaraa en voi sietää, voiko mikään olla ällöttävämpää ja tahmaavaa?
Muistan pienenä esittäneeni, että se oli niiiin hyvää. Oli pakko kun kaikki muutkin tykkäsivät ja hihittelivät suupielet täynnä limaista mönjää. Siinä minä sitten matkin perässä ja tungin vastahakoisesti vaaleanpunaista sokeriunelmaa suuhuni ollakseni samanlainen.

Pieni massalapsi vailla mielipiteitä.

 

Kommentit (5)

Anonymous

Selasin äsken sun blogin läpi ja en voi sanoo muuta kun että oot ihan tajuttoman symppis ja mukavanoloinen ihminen sen lisäks, että oot ehkä yks kauneimmista "taviksista" joita oon nähny. Mahtava blogi!:)

Senja

en tajuu miten lintsillä kaikki roskaruoka maistuu OIKEESTI hyvältä, kun normaalisti en siitä mitään saa irti :D muistan kun pienenä odotin lintsireissuja juurikin linnanmäen RANSKALAISTEN takia. ne oli jotenkin niin ihana juttu. samoin, hattaraa en voi sietää......ja rakastan sun hiuksia:)

AnsQ

Oon niin samoilla linjoilla! Ensin viikon paasto ja sit Lintsille! Noei :D Mutta pitäähä siellä syyä!

Julia

Anonyymi,Vautsi, Kiitos ihan todella paljon! :)Senja,Sama mulla, mutta hodareiden kanssa. Haha, näin sitä roskaruoka vie jo pienestä tytöstä pitäen.(:AnsQ,Pitää pitää, ei siellä mitään porkkanaa nakerreta!

Life On Plate

Kyl se on toi aurinko joka liikuntaifiilikset vie :) Mulle on ainakin käynyt näin ja sama juttu joka kesä. Tosin ihan just kohta aion raahata itseni ulos ja lenkille vaikka väkisin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram