Nyt jos viimein kaikille tuli ehkä selväksi ompelutaitoni?
Voinkin ylpeänä kertoa kylillä, että tein tämän topin itse. Kyllä, minähän tavallaan tein sen!

Okei, saattaisin ehkä oikeasti osata lyhentää vaatteita,  nyt oli vain kiire.
Jos jotain hyvää Steinerkoulun opeista on jäänyt mieleen pieneen pääkoppaani, niin ompelukoneen käyttö. (ja tietysti kehruu ja eyrytmia ja piirtäminen varpailla jne).

 

 

Mutta, tosiaan eilen oli grillibileet á la Yanna & K!
Ulkona oli hieman kylmempi, joten vastahakoisesti vedin farkut jalkaan ja niiden jatkeeksi kesäistä toppia etsiessäni havahduin viimein vaatekaappini värittömästä sisällöstä: Valkoista, ruskeaa, mustaa ja vähän lisää ruskeaa. Voi peppu.

Värittömyyteni kostautui h&m:n kukkamekolle ja se sai uhrautua saksittavaksi- tietenkin vasta sen jälkeen kun olin yrittänyt tunkea koko mekkoa housuihini.
Vessassakäynti olisi ollut kätevää, kun metri kangasta pitäisi joka kerta sulloa housuihin ja niin, ehkä se ei muutenkaan olisi toiminut.

Grilli-illasta lisää sitten myöhemmin, nyt lähden kaupungille ja vaikka en ostoksille (muka) menekkään aijon vakavissani pitää silmät auki kaikelle värille.
Jos vaatekaappini ei kohta ala saada hieman kesäistä ilmettä, niin heitelkää minua vaikka pikkukivillä.

 

Kommentit (12)

Merja

Paljon kivempi toppina toi mekko! Itsekkin eilen lyhensin kaksi tunikaa/mekkoa paidaksi :).

BaliChild

hahhah, millonkas sä todistelet meille sun kehruutaitoja? mä lopetin steinerissa ennen kuin pääsin sitä iloa kokemaan :(mulla on hirvee stressi ton lähdön kanssa joten menen nyt vaikka hakkaamaan päätäni seinään.

Anonymous

Hei voisitko joskus kertoo lisää tosta steiner-koulusta? kuulostaa mielenkiintoselta!!

Life On Plate

Voi eiiii, musta toi oli niin kiva mekkona :( Mut magee noinkin, ihmettelen vaan et miten raaskit ?

BATAATTI

ÄÄÄ! Olet ehkä maailman kaunein ihminen! Minulla oli tänään töissä hyvin hiljainen, tylsä ja ikävystyttävä päivä ilman mitään tekemistä, joten käytin kolme tuntia blogisi lukemiseen -ja olen koukussa enemmän kuin Daim-jäätelöön ja jo se on minun mittapuullani erittäin paha addiktio.Keep on goin' girl Ü!

YANNA

Toi toppi on kyllä ihana! Ja sä! Ps kiitti eilisistä kebbeistä! Jos haluat papu-kirsikkatomaatti-mozzarella-omena-paprika salaattia niin tuu hakee täältä duunista! Se on superhyvää ja siin on ihana vinegretti! :)

Villiina

Hahaa, aika kätevästihän tuo kävi. :D Ja kivan näköinenkin siitä tuli. :) Itellä sama ongelma oman vaatekaapin kanssa, ei vaan mitään kesäistä!

Julia

Anonyymi,Kiitos :)Merja,Kätevää :) Niin se kyllä on.BaliChild,Mä taas niin odotan, että lähdet (en halua että SÄ lähdet, mutta mulla on oma lehmä ojassa ja odotan niin paljon kuvia ja postauksia!) :DP.s kehruutaitoja ei tulla näkemään.Anonyymi,On! GinaTricotista.Anonyymi,Sitä se kyllä on. Mielenkiintoista. Hyvä idea, voisin alkaa työstämään sitä :)Life On Plate,Se ei ollut kallis :) Enkä pitänyt siitä, että mekkona kukkaprintti oli jotenkin liikaa :DBataatti,Jos mä oon saanu jonkun koukutettua mun blogiini pahemmin, kuin jäätelöön, niin se on jo jotain. Tämä oli ehkä paras kohteliaisuus, kiitos :)Yanna,Ei hätää, ole hyvä. :)Villiina,Kätevästi, kyllä! Luulisi kesävaatteiden olevan juuri ne helpimmat hankinna, mutta ei ! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat