Gt:n maksihametrio, osa kaksi. Vielä on musta jäljellä.

[caption id="attachment_4618" align="aligncenter" width="680"]

Paita Vila//Hame, korut GT//Ballerinat HM// Takki Stradivarius[/caption]

Tänään on Lady Gaga keikka. Jännää. En olekaan ollut Hartwall Areenalla sitten Backstreet boyssien. Ja tarkoitan tällä sitä vuoden 1999 keikkaa, en 2009. Toisaalta väliäkö tuolla en tykännyt kyseisestä poikabändistä edes silloin kolmetoista vuotta sitten. Poikabändit oli ällöjä.

Yritin käydä tänään jätkäsaaren welho/dna liikkeessä ostamassa kanavapakettia. Eihän siitä mitään tullut. Kamalan vaikeaa hommaa; on sitä ja tätä kanavapakettia puoleen hintaan 2kk, mutta niihin ei saa yksittäisiä kanavia ja joihinkin saa, mutta ei juuri sitä mitä haluat ja sopimus pitää tehdä kuitenkin 6 kuukaudelle, mutta missä se vanha kanavakortti nyt olikaan, mikä digiboxi minulla edes on, haluanko näitä kaikkia MTV3maxia,disneytä,discoveryä ja muuta kakkaa. Päätin että en. Katson muutenkin liikaa telkkaria. Kävelin pois liikkeestä, mutta menin suoraan verkkokaupan puolelle katsomaan minkä hintaisia telkkarit ovat jos hankkisinkin toisen pienemmän telkkarin tuonne makkariin. Mikä logiikka? Ei mikään, onneksi tajusin sen. Ostin kaupasta tietokonehiiren ja lähdin kotiin.

Kommentit (30)

hellokitty

Kaveris näkyy olevan BB:ssä!! Miten se on pystyny sinne menemään, se on kyllä niille jotka haluu esitellä itteensä, saavt niin kamalan huonon maineen tuosta ohjelmasta.. mutta jokainen tietenkin tekee mitä haluaa! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tosiaan tiedä, kai se vaan repäisi :D Yritän olla ottamatta sitä niin vakavasti, jokainen saa hankkia elämäänsä kokemuksia mistä haluaa. Kyllä Leina tietää BB-talon negatiiviset puolet ja uskon että pelaa korttinsa siellä niin hyvin kun voi :)

Heidi

Itsekin olen menossa, ja pientä vaatekriisiä on ilmassa. Mitä sä meinasit sinne laittaa? :) xx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, sama ongelma täällä! :D
Harkitsen uuden valkoisen peplum-toppini laittoa, mutta muusta en tiedä vielä :)

Emilia Remes

Ihana asu! Sulle sitten sopii vaate kun vaate ja näytät nätiltä vaikka jätesäkki päällä x)!

Elena

Noi on aina mietitty liian monimutkaisiksi.. Niin vaikeeks et on loppujen lopuks helpompi jättää kokonaan ottamatta ja vertailla muihin ei edes kannata yrittää :D

J

Kannattaa ottaa vain sen netin 24/7 (jos siis BB-asialla olit siellä kaupassa). Kaapelin kautta ei kai voi itse valita mitä kameraa seuraa (en ole ihan varma), toisin kuin netissä. Ja kameran vaihto on tärkeää, jos ruudussa on vaikkapa oma "inhokki" tai liian suuriin volyymeihin noussut naisten kälätys. :D

Leina on antanut itsestään tähän mennessää hyvän kuvan. Hän ollut tarkkailijan roolissa vielä toistaiseksi, mutta tuntuu silti olevan vahva, itsevarma, aikuismainen, älykäs ja kiinnostava. Samaa ei voi sanoa talon kaikista naisista/tytöistä ;)

Hauskaa keikkaa!

Lotta

Apuaaa,en tykkää yhtää bbstä mut mun tekis nyt hirveesti mieli kattoa sitä kun Leina on kerta siellä :D

Laura A

Lady Gaga oli ihan mahtava maanantaina ainakin, ja uskon vahvasti, että on myös tänään. Tai oli :)
Harva esiintyjä on enää noin nöyrä fanejaan kohtaan ja oikeesti ottaa keikallaan yleisön huomioon niin hyvin. Saatika kuinka mahtava se show oli kokonaisuutena, kerrankin sai rahoilleen täysin vastineen! :)

-Laura /newseason

Jenni

Emmää vaan pysty käsittää (enkä käsittelemään!) kauneuttasi. Yhdellä sanalla kiteytettynä divine.

Jenni

Ei yhtään mitään :D uskon, että susta tulee vielä jonain päivänä jotain todella - painotan sanaa todella - suurta. Ja miksi ei tulisi? Persoonallisuus ja ulkonäkö ei voisi paremmin mätchää! Harvoin sanon kenellekään näin.

jenni

Onko Leina oikeesti noin hiljainen ku mitä BB:ssä? Petyin tosi pahasti ku oletin että se ois tosi värikäs ja puhelias persoona. Ei kyllä montaa sanaa oo saanu ulos :/ Seuraa vaan keskusteluja sivusta.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ole mitenkään erityisen hiljainen, mutta aluksi hieman "tarkkaileva" ehkä. Varmasti talossa, missä on vahvoja persoonia noin monta ottaa oman aikansa sopeutua heihin.

jee

Mä taas olin positiivisesti yllättynyt, ettei ole sellanen suuna päänä, ihme kälättävä tapaus, vaan vaikuttaa tosi mukavalta tyypiltä, joka antaa muillekin tilaa eikä vain ota sitä :)

Martsa

Saanen muistuttaa, että minä kyllä olin sinun kanssasi kahteenkin otteeseen Hartwallilla -06!!

Martsa

tää nyt on ylimääränen kommentti ku laitoin ton aikasemman puhelimel ja kelasin ettei se tullu enkä vaivautunu tarkistaa asiaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram