Oli ihana käydä taas pitkästä aikaa Hangossa. Pitkästä aikaa tarkoittaa tässä kohtaa kahta vuotta. Ennen kävin siellä vähintään sen kerran kesässä. Milloin ystävän mökillä, toisinaan viettämässä juhannusta, joskus juhlimassa regatassa. Hankoon liittyy niin hyviä muistoja ja ainoastaan pelkkiä niitä. Mikä siinä on, että siellä on aina niin hauskaa?

 

Ja vaikka tälläkin kertaa oli tuiki tavallinen heinäkuinen maanantai, riitti meillä neljällä tytöllä naurua, kommelluksia, hyvää ruokaa ravintola Kök:ssä, yllättävää tanssimista illalla ja taas repullinen hauskoja muistoja, millä jaksaa taas seuraavaan Hangon kesään. Milloin ikinä se nyt sitten koittaakaan taas. 
 

[[{"fid":"30901","view_mode":"full_body","type":"media"}]]

 

Majoituimme tuolla muuten uudessa hauskassa hotellikonseptissa, mutta siitä sitten oma postaus vielä myöhemmin :)  Nyt ihanaa ja lämmintä viikonloppua kaikille. Minä koitan mennä nopeasti aamulenkille, ennen kuin tulee liian kuuma!

Kommentit (4)

lily

moikka,
sun blogissa on tosi mielenkiintosia juttuja ja kirjoitat hyvin, mutta kuvat tuntuvat monesti mielestäni liian suunnitelluilta ja teennäisiltä. jopa "liian" hienoilta näin tavallisen tallaajan silmille :D Ripaus rentoutta, rosoisuutta, ja virheitäkin sallitaan ;) ja hei, ota tämäkin kommentti pilke silmäkulmassa vastaan! kivaa päivää :)!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, hassua kun juuri latasin tähän Hankopostaukseen kuvia mitkä ei ollut niitä niin suunniteltuja kuvia. Sellaisia mitä vaan on räpsitty päivän aikana ja enemmän tilannekuvia kuin yleensä täällä on :) Mutta ehdottomasti olen samaa mieltä kanssasi, että rosoisuus ja virheet ovat välillä hyvästä ja tervettulleita. En itsekään pidä liian kiiltokuva -blogeista :)

Marika

Iloinen Hanko -postaus! :) meilläki kavereiden kanssa tarkoitus elokuussa käydä Hangossa. Se on kaikille eka kerta siellä, joten mieluusti ottaisin vinkkejä vastaan missä siellä kannattaa käydä/syödä/yöpyä ym ! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm, ruoka on kuulemma hyvää Origossa ja me tykkäsimme viimeksi tosi paljon myös Casinon Kök ravintolasta!
Majoittunut olen siellä vain kerran normaalissa hotellissa ja se oli hotelli regatta (todella kiva paikka). Muuten sitten pelkkä rannalla / kalliolla oleskelu, kaupungilla kävely, drinkit HSF:ssä ym ei niin suunniteltu ohjelma on osittautunut toimivaksi ja rentouttavaksi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat