Alkuviikon sekasorto taitaa olla jo selätetty ja päivät ovat jatkuneet melko normaalisti kaupungilla juosten (mihinkään törmäämättä), pressitilaisuuksissa käyden (apua, kevät tulee jo) ja asioita hoitaen (kirjanpitokin melkein hoidettu).

Tulin juuri kotiin ja hämmästelin hetken rappukäytävässä oveni eteen jätettyä viinilähetystä. Siitä olisi naapurit saaneet vähän glögiä halutessaan, mutta nätisti ne paketit aina koskemattomina ovenkin edessä yksinään säilyy. Joskus tosin mietin mitä naapurit oikein ajattelee? - kaikkea tuonkin tytön oven taakse tuodaan. 

Oven taakse jätetty viinilähetys kourissani unohdin vielä jättimäisen avainnippuni oveen. Myöhemmin illalliselle lähtiessäni olisin varmaan etsinyt niitä tuntikausia, ellei joku ihana naapurini olisi juuri soittanut ovikelloa ja kertonut, että siellä ne avaimet roikkuu ovessa.

Kerroinko muuten koskaan sitä, kuinka kerran jättimäisiin lehmäasuihin pukeutuneet tyypit toivat ovelleni kasan jäätelöä? Olin niin hämmästynyt näystä, etten itsekään tiennyt miten päin olla. Luulin näkeväni unta, tai että olin tietämättäni mukana jossain ihme sketsissä, missä saisin jäätelöt naamaani ja lehmät nauraisivat vieressä.

Onneksi näin ei ollut ja sain jopa oikeasti syödä kaikki ne jäätelöt. 


Eilen hämmästeltiin puolestaan H&M X Balmain eventissä Balmain-maniaa. Mielessä oli käydä ostamassa vain se perus valkoinen t-paita, mutta heti osaston auettua itsesuojeluvaistoni jähmetytti minut paikoilleni seuraamaan sitä mieletöntä ryysistä sivusta ja kaukaa.
Ei tosin mennyt kauaa kun joku hylkäsi viereiselle rekille juuri tuon t-paidan ja sain sen siitä vähän liiankin helposti napattua. Melkein tuli sellainen olo kuin fuskaisin. Toiset raivasivat tiensä vaatteiden luo kyynärpäätaktiikalla läpi sotatannerta muistuttavan vaatekaupan ja minä vain seison paikoillani.
Myöhemmin löysin hyllyltä vielä ihailemani Balmainin sormuksen juuri oikeassa koossa, minkä jälkeen pääsin yllättävän nopeasti ja kokonaan ehjänä kotiin.

Kommentit (5)

Vierailija

Heh, tuo avainnippu ovessa-tunne tiedetään vähän liiankin hyvin ;) Onneksi meilläkin on ihanat naapurit! :D Ja tuo Balmainin t-paita oli tosiaan kivan rento, näytti hyvältä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram