Jollain sortin ihmeellä olen onnistunut välttämään elämäni aikana kaikki mahdolliset naamiaiskinkerit ja halloweenhuvit. Jos ei lasketa lapsuudenajan kissa-asuani - mitä käytin joka ikinen kerta, oli kyse sitten tarhan naamiaisista tai virvonvarvon -päivästä, niin julkisesti en ole tuolla tepastellut pukeutuneena mihinkään muuhun kuin turvallisiin rääsyihini ja tutuksi tulleeseen omaan naamariini.

 

Tämä vuosi oli poikkeus. Siitä piti huolen jo monia viikkoja ennen tätä juhlapäivää ystäväni, joka taitaa olla meidän jokavuotinen naamiaisasu-natsi. ”muista asu, muista asu” hoettiin kaikille ja se kyllä toimi. Kaikilla oli se asu.
Oli kaikkea Tarzaneista Turtlesiin ja paavista naiseksi pukeutuneisiin miehiin.
Meidän tyttöporukassa oli monta zombi-cheerleaderia, nyrkkeilijä, pääkallomaalauksia, poika ja minä; Lara ”sieltä mistä aita on matalin” Croft.

 

En oikeasti ole koskaan haaveillut olevani seksikäs seikkailija-arkeologi pelisankaritar, mutta kerrankin minunkin vintilläni välähti. En tarvitsisi asuun mitään muuta kuin ranskanlettiin lisäkkeen ja reisiasekotelot!
Shortsit, toppi ja maiharit löytyy omasta takaa. Asun viimeisteli ehdottomasti vielä kaksi karannutta hiussortuvaa ja Tomb Raiderini oli valmis.

 

En tiedä johtuiko se siitä, että maihareissa ja ranskanletissä oli loppupeleissä todella rento juhlia, mutta minulla oli yksi hauskimmista illoista naisseikkailija muistiin.

Tanssittiin varmaan tuntitolkulla huiskat ja leikkipyssyt vaan Adamsin parvelle heiluen, naurettiin, höpöteltiin ja mentiin nukkumaan aivan liian myöhään, mutta kyllä sitä saikin yhden Halloweenin ihan täysiä niiden kaikkien unohdettujen halloween-juhlien jälkeen vähän juhlia.

 

Kommentit (15)

kitiiii

haha tosi nokkela asu!:) sussa ja joliessa vähän samaa näköä niin tosi onnistunut lookki:) saatan tulevaisuudessa matkia sua tässä, oon itekkin tumma ja isohuulinen:)

kate

oot aivan JÄRKYTTÄVÄN UPEA!!!! :)
asiasta kolmanteen, jos ei osaa kävellä koroilla niin voiko sitä oppia?? nm. kaaduin pärstänneli campbellin litoilla kävellessä keskellä katua :( ja niissä on sentään platoota...vielä vähemmän osaan ohutkorkoisilla. Sulla on usein ollut aika korkeitakin kenkiä, mitenköhän niillä oppis käveleen onko kellään muilla naisilla tämmöisiä ongelmia vai käveleekö muut luonnostaan korkeilla koroilla :D haluaisin olla naisellinen yms ja haluaisin osaat käyttää korkoja

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei pientä <3 kaikki me varmasti ollaan joskus kaaduttu koroilla (minä ainakin ja myös niillä helpoilla Campbellin Litoilla :D)
Ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että koroilla nimenomaan oppii kävelemään. Itse en joskus saanut askeltakaan korkeilla piikkikoroilla ilman että pelkäsin kaatuvani, mutta jotenkin ihmeen kaupalla nyt niillä voi vaikka juosta.
Varmasti joillain tulee enemmän luonnostaan kun toisilla taas ei, mutta ainut mikä siihen itselläni aikoinaan auttoi oli vaan yrittää mahdollisimman paljon koroilla tepastella. Onneksi olin silloin vielä tosi nuori, nyt en jaksaisi enää millään käyttää koko ajan korkoja :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram