Berliinin loma alkaa olla lopuillaan. Kaikennäköistä on tullut nähtyä ja koettua. On syöty curruwurstia, berliininmunkkia, paikallista pikaruokaa, nähty anarkistien valtaamia taloja, paljon graffititaidetta, on shoppailtu, nähty nähtävyyksiä, juotu hyvää viiniä, käyty eläintarhassa ja muuten vain kävelty n. puolen kaupungin halki. Mahtava kaupunki- tykkään, ei voi muuta sanoa.

Nyt muutama kuva ja sitten kotoa käsin tuhat lisää.

 

Kommentit (16)

Senja

kiva kuulla että olet tykännyt berliinistä! itekin ihastuin kaupunkiin kovasti viime vuonna siellä käydessäni. oikeastaan mulla oli hiukan ennakkoluuloja, mutta ne osoittautuivat aivan turhiksi. jotain jännää siinä kaupungissa on!

Elina

Hienoja maisemia ja uskomattoman hyvännäkösiä ruoka-annoksia.. Kiva jos oot tykänny reissusta! (:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Huomasin kyllä paikanpäällä, että kymmenen vuoden saksan opiskelun tulos on osata sanoa hei, kiitos ja laskea kymmeneen :D No, ehkä vähän enemmän mutta ei näillä taidoilla pitkälle pärjännyt.

Vierailija

Haha :D oon itekkin opiskellu saksaa muutaman vuoden, eli pitää vielä lisää opiskella ettei ois ihan sormi suussa sit ku menee ja joku ei puhukkaan englantia :) onneks nykyää jo lähes kaikki kuitenki enkkua puhuu :D

elena

Haha :D täytyyki sit opiskella viel vähän ettei oo ite sit ihan sormi suussa jos sinne menee ja joku ei vastaakkaa englanniks :) oon ite opiskellu saksaa muutaman vuoden.. Onneks nykyää lähes kaikki puhuu englantia kuitenki :D

Kia

Tämä ei liity Berliiniin, mutta missä käyt huollattamassa sinun ripset? Ovat todella kauniin näköiset. Oma ripsienlaittajani lopetti ja olen aivan pulassa. Tartteisin jonkun hyvänpaikan :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos. Itseasiassa löysin aivan sattumalta hyvän paikan kun piti käydä jossain vain nopeasti pikahuollossa omani ollessa lomalla. Mechelininkadulla sijaitseva Bellaz oliki sen verran hyvä, että vaihdoin kokonaan sinne. Paikkaa pitävää muutama venäläinen nainen. Tekevät kynsiä ja ripsiä todella hyvin :)

Nina

Saksassa olisi mukava käydä. On täysin pötyä, että saksalaiset olisivat huumorintajutonta juroa kansaa. Eivät ole ainakaan kun täällä Suomessa matkailevat. Olen töissä turistioppaana ja saksalaiset ovat jenkkien ohella lemppareitani. :)

Alkaapa muuten matkakuume nousta kun näitä kuvia katsoo. Ja sitten alkaa nolottaa ne omat matkakuvat, jotka eivät ihan tälle tasolle yllä... :D
Lisää kuvia odotellessa!

xoxo Nina

Anni

Heii, Olen nauttinut näistä Berliinipostauksista, kiitos niistä. Heräsi kysymys että mistä tuo kuva sinusta ja ostoskasseista on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram