Juhlimme ystäviemme häitä viikonloppuna ja olin jättänyt asuvalinnan kiireiden takia niin viime tinkaan, että vielä muutama tunti ennen juhlia olin aika ulapalla siitä mitä päälleni pistän.

Kuvia en ottanut päivästä kuin muutaman ja ne kaikki tulevat nyt tässä.
 

 

Päädyin sitten turvalliseen beigeen ja jo kirkossa tähyilin muiden asuvalintoja peloissani siitä, että ylläni on nyt liian vaalea mekko. Onneksi monet muut olivat myös kauttaaltaan beigessä ja vielä vaaleammassa kuin omani, joten sain huokaista helpotuksesta.

 

 

 

 

 

 

Häät olivat ihanat!  Pari oli onnistunut tekemään häistä juuri omannäköiset. Seremonia oli kaunis ja juhlat mitä mahtavimmat. Naurua riitti ja jopa pari kyyneltäkin- minua kun ei saa julkisesti itkemään kyynelkaasullakaan, mutta herkistyin kun kaikki muutkin ympärilläni pillittivät. (joopa joo).
Ruokaa ja juomaa riitti ja jatkot näyttivät pahasti tältä

 

 

 

Minkä takia ilta venyi pikkutunneille asti ja kotimatka koitui pieneksi ongelmaksi. Kaikki taksitolpat houkuttelivat yhtä paljon kun leipäjonot ja kengät puristivat yli kymmenen tunnin juhlimisen jälkeen kiitettävästi.
Vaihtoehtoina oli siis joko jonottaa kaksi tuntia, tai kiduttaa itseään kaksi kilometriä.
Päädyimme kävelemään, mutta ilman kenkiä ja solidaarisuuden vuoksi Laurikin joutui kävelemään paljain jaloin.

 

 

 

 

 

 

Kommentit (14)

naana

Kylläpäs olette tyylikäs pari! Ja ihanat vaatteet molemmilla. <3 Mitä annoitte lahjaksi?Ja missäs sun taitettavat laukkuun menevät ballerinat oli? Nehän just olisi sopinu tuohon tilanteeseen. :DMukavaa viikonloppua kaunokainen. =O*

AnsQ

Määkin nyt vähän kuule mietin, että missä ne sun kätevät valkhome-ballerinat olivat silloin, kun niitä eniten olisi tarvittu ;> Ei mutta tuohan on oikein terpauttista (kuulemma) kävellä paljain jaloin. Ainakin siinä tapauksessa, kun lasia ei tule vastaan

Anonymous

Voi! :) Olet niin kaunis, tuollainen kansainvälisen näköinen kaunotar. Ja huumorintajuinenkin vielä, ja nuo sinun jalat <3Täydellinen pakkaus :)Olet tosi hyvä kirjoittamaan ja pukeutumaan. Lemppariblogi! Hauskaa kesää:)

Anonymous

oiii oot nii kauniis! =) kumpa mä näyttäisin sit joskus sun ikäsen yhtä nätiltä:)

Anonymous

Tennarit jalassako sun mies on häihin lähtenyt??? Vähän ehkä kunnioitusta hääparille...

Anonymous

ahaha nainen ei pysty enää kävelemään kengillä, niin ei mieskään kävele....oikein :- D

Anonymous

Ihan pakko kommentoida! Mua huvitti todella paljon toisessa kuvassa takana oleva tyttö. :D haha

Julia

Naana,Hääpari ei halunnut materiaa, joten annoimme rahaa :D Taitettavat balleriinattietysti unohtui kotiin! mietin itsekkin ihan samaa, että missä ne nyt on kun niitä tarvii :(AnsQ,Yhtään lasia ei tullut ja matka taittuikin oikein mukavasti :D Ensi kerralla muistan ne taitettavat balleriinat!Anonyymi,Kiitos :) Häitä juhlittiin tuomiokirkossa ja lähellä olevassa saaressa, minkä nimeä en tietenkään muista.Anonyymi,Oi, kiitos :)Anonyymi,Ihana kuulla, iso kiitos :)Hyvää kesää myös sinulle.Lidsay,Jep, suosittelen vetoamaan tähän tilanteessa kuin tilanteessa.Julia,Niin oli ja auringon lasku kruunasi illan. Tuomiokirkossa ja lähistöllä olevassa saaressa, minkä nimeä en muista :/Henna,Ja ihanaa myös oli :)Anonyymi,Ihana, kiitos :) Varmasti olet kaunis :)Anonyymi,Jep ja niin oli aika moni muukin. Kutsussa luki, että mukavat kengät jalkaan, plus hääpari toivoi rentoa meininkiä ja heille tennarit olivat enemmän kuin ok :)Anonyymi,Jep :DAnonyymi,Haha, itse en edes huomannut ennen kuin sanoit :DAnonyymi,Kiitos paljon, olen 171cm

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram