Univelat kuitattu neljäntoista tunnin yöunilla. Teki hyvää, mutta olen ihan pöpperössä nyt. Näin unta mopsista, mutta se ei ollut hyvä uni koska se tavallaan kuoli. Mopsit on kuitenkin ihania.

Viime torstaina käytiin Leinan kanssa GinaTricotin 5v synttäreillä Forumin liikkeessä. Heti ovesta sisään astuessa saatiin käteen skumppalasit ja lahjakassit, minä otin vielä toisen kouraan kasan G-keksejä ja yritin tehdä kädettömänä ostoksia. Se oli hauskaa. Kaikki jutut oli -30% joten eihän sieltä tyhjin käsin voinut lähteä.

Ostin niitä uusia alus/olovaate juttuja. Ihastuin erityisesti pitsishortseihin. Nukun ne päällä nyt aina, ne on mukavat. Ostan usein M-koon alaosia, koska lantioni on aika leveä ja kaikki siitä pienemmät puristavat ja inhoan sitä. M koko on kiva.

Ihan kohta lähden kävelylle. Olen vihdoin saanut hankittua uusia urheiluvetimiä ja ne on ihania, esittelen ne teille pian. En tosin ostanut vieläkään niitä ulkoilma juttuja, hölmöä.

Kommentit (15)

Minna

No se on kyllä fakta, että jos ginasta kaikista vaatteista saisi vähintään -30 % niin ei kyllä tosiaan voisi tyhjin käsin lähteä pois :) Tuo kakku näyttää herkulliselta!! :D

Maiks

Hei! Uteliaisuuttani kyselen että mitä lahjakassi sisälsi? Itselleni kävi niin että edellä oleva sai viimeisen kassin ja jäi kyllä häiritsemään sen sisältö :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei, harmi :(

Minun kassissani oli musta kirjekuorilaukku, pinkki sateenvarjo, juomapullo, musta kynsilakka, costumen uusin numero ja joku kangaskassi muistaakseni.

Maria

Mahtaakohan ne paljon nähdyt harmaat haarasaumatrikoot väistyä uusien urheiluvermeiden tieltä? =D

Kauko

Kakkua! Mä rrrrakastan kakkua!

Mä oon käynyt yhden ainoan kerran GT:ssa. Mun joku eettinen ystävä joskus kertoi kuinka GT surutta heivaa kaatopaikalle kaiken mikä ei mene kaupaksi ja sen takia ei oo tullu käytyä. Samaa tekee varmaan kylläkin muutkin halpisliikkeet, joissa kuitenkin vierailen. No, tänä syksynä kävin kuitenkin kerran ja sovitinkin paria jotakin, mut kaikki mitä tunnustelin tuntui siis niin halvalta materiaalilta, että edes henkkamaukan rievut ei kyllä tunnu noin karheen muoviselle käteen eli täällä siis yks, joka pystyy lähtemään GT:sta ostamatta mitään! :D

Aina nää mun kommentit on jotain vastaan. Seuraavaks aion kommentoida jotain positiivista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat