Massapukeutuja täällä taas hei.
Samperin Gina ja H&M. Haluaisin toki olla hieman erikoisempi ja mm. neuloa omat pikkarini, tai suutaroida energiajätteestä uusi lompakko, mutta ei. Sori aita on matalin ginatricoseen ja sieltä löytyi taas eniten mieleisiä syysreleitä.Sen lisäksi, että olen jo valmiiksi näin uniikki pukeutuja, niin kai huomaatte, miten myös suosin erilaisia sateenkaarenvärejä, absurdeja linjoja ja näyttäviä asusteita :D

Kommentit (14)

Julia

coconutskin,Niin minustakin. Naureskelen tässä vaan miten aina päädyn tykkäämään eniten näistä samoista turvallisista väreistä ja malleista :D

souphie

Ihania juttuja, iteki on kauhee etsintä käynnissä ku suurinosa syys-, ja talvivaatteista pääty kirpparille. Itekki helposti otan liian turvallisen linjan enkä uskalla käyttää räikeitä vaatteita yleensä mutta tänä kesänä oon yrittäny olla rohkeempi, sama linjaa täytyy yrittää pitää jatkossakin!

Tanni

Hahahhaa oot ihana :D Mun on muuten ehkä pakko saada toi tokavikan kollaasin viittahässäkkä. Oliks noi kaikki GT:stä? :)Terkuin toinen massapukeutuja!

Anonymous

Heips!Kiitos ravintolavinkeistä, luulempa että johonkin päädyn vierailemaan :) Houkuttelisi kovasti joku paikka mistä saisi sushia, asun tosiaan ihan perähikiässä täällä Pohjois-Suomessa, ja ainut kosketus sushiin täällä on pakastealtaissa :D Mutta tänks, kerron sitten missä kävin ja tykkäsinkö :)

Anonymous

Pakko kommentoida että olet aivan mahtava kielenkäyttäjä ja heität ihastuttavan itseironista läppää. Myönnän että ulkoinen olemuksesi sai minut ensin ehkä vähän odottelemaan jotenkin hölmöä juttua, perus tyhjänpäiväistä lässytystä tms...mutta sain todellakin niellä nolona ennakkoluuloni. Kiitos siitä opetuksesta.

Anonymous

toivottavasti ostat vaatteita joita oikeasti tarvitset, etkä vain halua sen haluamisen ilosta..

Julia

Ivanka,Ihana kuulla, kiitos :)Ninni,oi, kyllä!Anonyymi,Sinäkin olet superihana :)Miryah,samaa mieltä!Souphie,itsekkin yritin nyt kesällä olla värikkäämpi, mutta aika arasti se meni. Tavallaa on ihan kiva kun voi huoletta käyttää "syysvärejä"Tanni,Se on ihana! Ja kyllä, kaikki on GT:stä :)Anonyymi,Oi, sushia kannattaa ehdottomasti mennä syömään Raku Yahan (hieman kallis ja vaatii sen pöytävarauksen) Toinen suosikkini on Sushibar + wine Fredrikinkatu 42. Halvempi, mutta saattaa olla joskus aika täynnä. Suosittelen silti lämpimästi ja jos sinne päädytte niin kokeilkaa korneri makia ja jalomakia :)Anonyymi,hölmöjähän nämä jutut tavallaan ovat, hieman huumoria vaan :) Kiitos ihanasta kommentistasi. Tiedän antavani ulkoisella olemuksellani erilaisen kuvan mitä olen, joten muka kuulla, että jotkut pääsevät jyvälle lunteestanikin :)Anonyymi,Postauksen ideana ei ollut antaa sitä kuvaa, että haluan/aijon ostaa kaikki kuvissa olevat vaatteet, vaan että ne ne ovat kivoja. Kyllä myönnän välillä ostavani "turhiakin" juttuja, mutta aika harkitseva olen ostoksissani ja kaikki tulee kyllä käyttöön :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram