Olen vältellyt golfaamista ikuisuuden – koko ikäni.
Urheilussa olen useimmassa lajissa sellainen keskiverto tapaus (paitsi jos minulta kysytään niin koripallossahan olen aivan mahtava). Mutta Golf! Kokeilin kerran ylä-asteella rangella lyödä sitä palloa edes johonkin suuntaan, mutta enhän minä edes osunut siihen pirun valkoiseen pieneen pyöreään palleroon. Viuhdoin vain mailani kanssa ympyrää siinä sen ympärillä. Se laji jäi siihen.

No, nyt vuosia myöhemmin, eli viime keskiviikkona minut kirjaimellisesti pakotettiin Vihti golfiin pelaamaan 9-reikäiselle Par3-kentälle.
Kentälle asti! Miten ihmeessä minä siellä pellolla nyt yhtään eteenpäin pääsisin, jos en edes osu koko palloon! Ensimmäisellä avauslyöntipaikalla viuhdon iltaan asti?

En nyt ihan kuitenkaan onneksi. Golf olikin ihan kivaa. Rangella osuin palloon ja kentällä vain muutama lensi pusikkoon :D Suurin osa meni ihan oikeasti jopa sinne suuntaan minne halusinkin. Kaikkea sitä oppii.

 

Kommentit (15)

Minka

Missä te olitte golfaamassa :) Mietin kun tässä ihan meidän vieressä on golfpaikka ja näyttää aika tutulta, mietin näenkö väärin :P

Lode

Unohdin pistää tuohon äskeiseen mukaan, että Vihdin vierestä Nurmijärveltä löytyy myös todella hyvä par3-kenttä! (hieman tasokkaampi mielestäni kuin Vihdin) Jos joskus päätätte vielä kokeilla golffausta, niin vähän vaihteluvinkkiä vain ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos vinkistä :) pitää käydä testaamassa, tai vähintään vinkata laurille (joka pelaa hieman useammin) että käy ystäviensä kanssa testaamassa.

Alice

Komppaan Annia, Olen myöskin halunnut kokeilla golfia, mutta veikkaan ettei ole mun laji. Golf asu kyllä kelpaa ;)

- Alice

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Arvaa söikö miestä kun minulla ei ollut mitään golf asua lähellekkään pukea tuonne päälle! :D jos tämä harrastus katkuu, niin minähän hankin sellaiset vetimet että! (eli olen samaa mieltä; golf asut on mahtavia :D)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram