En ehkä ole niin kovin kirjekuorilaukku – tyttö, vaikka niistä paljon pidänkin. Mm. Givenchyn Antigona Envelope Clutchista.

Simppeli kokomusta clutch kuuluu mielestäni asusteiden kulmakiviin ja sellainen minulta tietysti puuttui. Kymmenien tilaisuuksien jälkeen (missä olisin sellaista mielelläni kainalossa kannellut) marssin lopulta Pohjoisesplanadin Luxbagiin - kai Givenchy salaa silmissäni vain kiiluen. 

 

Mutta jostain syystä (ja onneksi) Antigona clutch ei vain jotenkin istunut käsilleni. Se näytti ihan vieraalta siinä, mutta sen sijaan simppelimpi Givenchyn kokomusta ja enemmän rennompi clutch katseli peilistä takaisin siihen malliin että vie minut kotiin. Ja onneksi niin, nimittäin hintaa tippui yli puolella ja clutchin käyttötarkoitus tuplaantui puolella. Tämän kanssa voi mennä minne vain! 

 

Menee mielestäni hyvin niin arkena kuin rennoissa illoissa ja hienoimmissa tilaisuuksissakin.

 

Kommentit (4)

Amanda

Heippa Julia! Toivottavasti luet tämän! Mulle tuli sellaisella ''facebookin'' tapaisella mutta venäläisellä sivustolla kaveri kutsu, käyttäjältä Julia Toivola joka asuu pietarissa ja on 93 syntynyt profiilin mukaan, profiilissa on käytetty kaikkia sun kuvia! Oon lukenut sun blogia jo monta vuotta jotenka uskoisin että tietäisin jos olisit venäläinen tms. En ole varma pystytkö tekemään asialle mitään, tietenkin englanniksi voi varmasti pistää asiaa eteenpäin sivustolla, ei ole kiva kun tollai kuviasi väärinkäytetään.. Tässä vielä tämä ''sinun'' profiili http://vk.com/id250224559 Toivottavasti tästä oli jotenkin hyötyä sulle! tai ainakin edes hyvä tietää..! Ps. Olet suomen ihanin muoti bloggaaja! :) Tsemppiä jatkoon :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi että! Ärsyttää nuo kuvavarkaat! Kiitos todella paljon kun kerroit tästä. Koitan ehdottomasti tehdä asialle jotain, jos vain mahdollista.

Arvostan todella paljon sitä, että näistä ilmoitetaan minulle, joten iso kiitos vielä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat