Käytiin taas syömässä pahaa sushia. Onneksi pöydän alla oli kissa jolle syötin varmaan puolet mun safkoista ja sitten siitä tuli mun kaveri.
 

 

 

 Nää hökkelit on parhaita.

 

Tällaista eilen.
Sää täällä on ollut aika outo sanoisinko. Viereinen iso saari Lombok jossa on paljon vuoristoa kerää yllensä kaikki pilvet jättäen taivaan meidän yllä miltei pilvettömäksi.
Eilen oli hurja tuuli, myrsky sanoisinko. Ukkonen jyrisi ja tuuli niin kovaa että puut katkeilivat mutta silti meillä paistoi aurinko? Hauskaa.
Kuulin eilen illalla, että turisteja täynnä oleva botski (samanlainen jolla me tulimme) oli mennyt nurin. Ihmisiä vietiin sairaalaan ja kaikki heidän matkatavaransa ovat nyt sitten ties missä ympäri merta. Taidanpa katsoa muutamaan otteeseen, että tuuleeko vai ei ennen kun lähdetään täältä pois.

Suomessa kello taitaa olla jotain viisi aamulla? Täällä ollaan kuusi tuntia edellä ja me lopetellaan juuri aamiaista ja lähdetään uima-altaan kautta rannalle. Sayonara!

Kommentit (3)

sari

Moi!Kauheen hiljaiselta siellä näyttää! Oletteko saaren ainoat turistit?Ikävä juttu toi veneen kaatuminen, mutta siellä voi nousta merellä myrsky yhtäkkiä, vaikka rannalla olis tyyntä. Pistäkää ainakin passi ja rahat jotenkin taskuihinne tms.Ihania kuvia, täällä lumen keskellä alkaa olla jo kateellinen :)

purple rain

heh, ei olla ainoat turistit. Niitä täällä kyllä riittää, vaikka onkin suht hiljainen kausi meneillään. Rantaa on niin paljon että löytää helposti oman rauhallisen kohtansa ja ravintoloissa eniten porukkaa vasta iltaisin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram