Nyt ollaan jo Ubudissa, mutta palataan hetkeksi vielä Gilille, koska pitäähän minun kertoa teille pikkukissasta.

Kokonainen postaus kissasta, joka kolmanneksi viimeisenä päivänä tassutteli huoneemme terassille.
Kissojahan Gilillä on saaret aivan täynnä,  joten se ei ole sinänsä ihmeellistä. Hoikkia, mutta hyväkuntoisia kulkukissoja, millä suurimmalla osalla on töpöhännät, tai hassun kiekurat hännät. Urbaanilegendojahan häntien lyhyydestä ja muodosta löytyy lukuisia, mutta syy taitaa olla onneksi ihan vain geeneissä.

Tämä terassille tullut kissa oli hieman pidempi häntäinen, mistä vain aivan hännän pää oli hieman vino ja kissa arka kuin orava. Se kyllä uteliaasti nuuhki ympäriinsä, mutta aina kuin liikahdin säntäsi nopeasti kauemmas. Sama homma toistui uudestaan ja uudestaan, kunnes se yllätyksekseni lopulta hypähti viereeni sohvalle ja tassutteli tietokoneeni päälle. Kun tietokone oli tutkittu, asettui se kerälle syliini kehräämään. Tähän mennessä en ollut tehnyt mitään, tai reagoinut kissaan sen koommin, mutta nyt en varsinkaan uskaltanut liikkua. Silitin kissaa varovasti sylissäni varmaan yli tunnin ja kun lopulta oli pakko liikkua, jäi kissa sohvalle ja oli siinä edelleen kun tulin myöhemmin takaisin.
Se oli siinä myös kun menin nukkumaan ja aamulla kun heräsin.

 


Aamulla annoin sille ruokaa, päivällä kalaa ja illalla uudestaan. Kissa hengasi koko loppulomani siinä terassimme sohvalla ja oli niin suloinen tapaus etten vähään aikaan ole nähnyt. Se istuskeli mitä oudoimmissa asennoissa sylissäni, tai pötkötteli vailla huolen häivää kehräten. Muiden syliin se ei oikein suostunut menemään ja olikin aika haikeaa jättää tämä outo sylikissakaverini sohvalle yksin, kun viimeisen kerran terassiltani lähdin.

Kai se löytää sieltä uuden kaverin. Hassu kissa.  

Kommentit (10)

möörve

Tiedätkö, musta just tollaset hetket on niitä elämässä kauniimpia asioita mitä on :)

Minttu

Ompa hassua miten se luotti suhun noin paljon! Ilmeisesti sitä on muutkin kohdelleet hyvin :) aivan ihana kissa! vaikka oonkin enemmän koiraihminen, tämä kissa kyllä sulatti mun sydämen <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varmasti on saanut muutamalta turistilta hyvää kohtelua ennen minua ja tiesi miten sulattaa ihmisten sydämet :D

Johannah

Ihana söpöläinen! Itse olisin varmaan yrittänyt salakuljettaa sen kotiin mukanani :)

Nora

Samanlaiseen kissakaveriin törmäsin Espanjassa. Lopulta kun äitini oli ottamassa aurinkoa terassilla hyppäsi se hänen syliin. Äitini oli hätistelemässä sitä jo pois mutta mä käskin pysyä paikoillaan kun en ollu aiemmin saanut mahollisuutta kuvata kissaa! =D kissa sai nimekseen kotikissa:)

Laura

aloin melkein itkemään, niin hellyyttävää :') rakastan kissoja ja mä oisin varmaan ottanu tuon mukaani :_D toivottavasti jatkossa ihmiset jotka tulevat tohon samaan huoneeseen kohtelee myös kissaa hyvin ;__;

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin mietin, että toivottavasti seuraavakin asukas on kissalle kiltti. Varmasti on :) Huomasin, että useimmat turistit kyllä olivat tosi kissa ystävällisiä tuolla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram