Hei ranta, eksoottiset hedelmät, löhöily, ja trooppisen ilmaston käherryttämät luonnonkiharani! Me olemme Gilillä.
 

 

 

Olin tyytyväinen valintaani valita hotellin oma kuljetus saarelle. Lennot menivät nopeasti ja kätevästi, ja Lombokin kentällä meitä oli kuski vastassa jo ennen kuin ehdimme ulos saapuneiden aulaan. Kaikki meni täysin nappiin.

Okei, Lombokiin lentävä Lion air kone saattoi ehkä olla hieman pelottava, mutta turvallisesti päästiin perille. Ihmettelin vain miten tupaten täynnä saapuneiden aula oli ihmisiä. Kuin mellakka-aitaan liimautunut väkijoukko odotti lennolta saapuvia portilla, mutta eivät sukulaisiaan. Kuski kertoi paikallisten tulevan sinne välillä ihan huvin vuoksi – nähdäkseen länsimaalaisia. Kovin eksoottisia länsimaalaisia.

 


Kuski oli mukava ja korkeasta kielimuurista huolimatta kertoi meille Mataranin kaupungista ja näytti rakennuksia, kertoi alueista ja jopa pysähtyi jonnekin kotinsa lähelle näyttääkseen meille tekemänsä hindulaisen uudenvuodenkoristeen. Koriste roikkui katosta, siltä puuttui pää ja se näytti ihan jättimäiseltä teräsmies pinjatalta, mutta kuski oli siitä kovin ylpeä. Kehuin koristetta kauniiksi ja kuski näytti vielä toisenkin. Tämän jälkeen matka jatkui vielä n. Tunnin verran jonnekin rannalle, mistä matkasimme Trawanganin saarelle pienellä veneellä 15minuutin matkan.

 

Rannalla vastassa olikin jo aikaisemmin saapuneet ystävämme ja ensimmäinen ilta meni rentoutuessa drinkkien äärellä. 

 


Olen huomannut, että Trawanganilla ei ole tällä hetkellä mitenkään liikaa turisteja ja se sopii minulle hyvin. Muutama uusi hotelli ja ravintola on ilmestynyt rannalle, mutta muuten sama paikka kuin kolmekin vuotta sitten.
Kaunis ja rento. 

 

Nettiyhteys on tosin olematon. Taistelen sen kanssa koko ajan ja postailisin mieluummin useimminkin, mutta tätäkin tehdessä istun nyt keskellä yötä hotellin pihalla, koska aulassa eikä huoneessa pääse seikkailemaan näköjään minnekään lähellekään internetiä. 

Kommentit (38)

Vierailija

Aivan upeita kuvia! Ois ihana kyllä päästä jonnekin lämpimään, mutta sitä saa odottaa... :D

Piu

Hei tuli vielä mieleen, että miten turvaatte kotinne varkailta matkan aikana? Kun aina sanotaan, ettei matkoista kannattaisi kovin mainostaa ennen kuin vasta sen jälkeen ja blogeissahan niistä kerrotaan hyvin avoimesti.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meillä on kamerat kerrostalossa ja alaovet aina lukossa. en ihan usko, että siellä varkaita nyt ihan heti olisi.

Enni

Aivan täydellisen malliset nuo valkoiset bikinit! Mistä ne mahtaa olla? En meinaa ikinä löytää oikean mallisia bikineitä itselleni ja nuo näyttäisi loistavilta. :)

Elina

Huh,nää kuvat ei ainakaan helpota matkakuumetta;) Mistä muuten nuo bikinit on hankittu? :)

anna

Upeita kuvia ja täydellinen kroppa sinulla! :) Bali varmasti yksi kohteista jonne haluan joskus joten vinkkejä saa antaa :)) kuvat kyllå kertoo jo oleellisen ; paratiisi!

Anne

Näyttää kyllä niin ihanalta! Nyt vähän harmittaa, etten lähtenyt Balilta vuosi sitten käymään Gileillä. Noh, joku toinen kerta sitten.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa reissua!

bruna

Siis wautsi! Miten olet ehtinyt hankkia tuollaisen rusketuksen jo nyt vaikka sinne vasta äsken saavuitte? Minua hävettää olla rannalla lomalla kun kahden viikon reissussa rusketus alkaa tuntua vasta loman viimeisinä päivinä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jäänyt rippeet Afrikasta ja täällä kärtsääntyi heti jopa pilvienkin läpi. :D
Vahva aurinko ja helposti ruskettuva iho, mutta vähän itsekin kyllä ihmettelin.

Jenna

Wautsi, mikä paikka! <3
Mutta enemmän kateutta mussa herättää tuo sun vartalo, oot naisellinen ja kiinteä ja ah niin upea samaan aikaan, kiitos loistavasta inspiraatiosta lähteä lenkille! ;) x

Vierailija

Näyttää kyllä aivan ihanalta paikalta! Itse en juurikaan ole käynyt ulkomailla, joten entisestään tulee matkakuume noita katsoessa. Ehkä vielä jonain päivänä... :)

lin

olin gileillä just pari viikkoo sitten!! tykkäsin Airista enemmän kuin trawanganista, kun T:ssä oli paljon enemmän turisteja, mutta molemmat ihan paradise. me mentiin ihan public boateilla sinne, ja tuli kyllä tosi halvaksi ja kokemuksena rikas ja hauska kun yhessä veneessä on 50 paikallista ja me. ja kyllä siihen hyvin sai laukutkin mahduttua. :)

A

Kauniita kuvia, mutta mitäpä muutakaan sitä noista maisemista saa :) luin että olet useinkin ollut jo balilla. Olethan ollut uluwatussa (en tarkoita temppelialuetta), etenkin auringonlaskun aikaan, balanganin ranta ja kaikessa koomisuudessaan pandawa beach kandee myös kokea! Tulin 5 kk sitten balille, nyt aika pakata rinkka ja lähtee takas suomeen.. mukavaa lomaa :)

Amanda

Pakko kommentoida nyt, kun oon monesti miettinyt tätä sun blogia lukiessa. Äläkä ota nyt mitenkään väärin :)

Musta on ihan älyttömän kiva katella sun kuvia, kun ei poseeraa niissä samalla tavalla kuin valtaosa bloggaajista. Siis että et pelkää mitään tiettyjä kuvakulmia eikä kuvat ole aina samanlaisia. Toiseksi vielä se, että et yritä näyttää kuvissa mitenkään sairaan timmiltä. Nykyään kun kaikilla on enemmän tai vähemmän projektina jotkun fitness-kisat. Oot kaunis, kiinteä ja hoikka etkä pullistele ja jäykistele mitään lihaksia luodaksesi jotenkin paremman kuvan. Kiitti näistä! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos, tuo oli kiva kuulla :) Tosiaan minullakin oli "omat kuvakulmani" ennen ja poseerasin aina samalla tavalla, mutta sitten kuultuani siitä palautetta osasin olla rennommin kuvissa :) Eli kaikki palautteet tänne päin vaan (hyvät ja huonot) niistä on aina apua!

Nyt tosin taitaa olla täälläkin vähän liikaa bikinikuvia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram