Saimme kutsun eiliselle Nasin keikalle circukseen.
Itse en ole enää kovinkaan suuri räpin ystävä. Kai siitä on joskus tullut vedettyä vähän överit. Muutenkaan näin vanhempana tiettyjen rap-artistien musavideot ja lyriikat kun ei vaan kuulosta/näytä kovin fiksulta puuhalta enää.

 

 

Nas onneksi ei ole ollenkaan sieltä huonoimmasta päästä ja kaikki kehuivat keikan olleen todella hyvä. Itse saatoin ehkä keskittyä enemmän valkoviiniini (ainakin tänä aamuna tuntui siltä) joten en lähde arvioimaan tyypin lavakarismaa.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (6)

Anonymous

Samaa mieltä olen rap-musiikista. Kamalan kuulosta. Jos saisi toivepostausta esittää, niin videoita lisää :)-vakkari

Oc

Vakkari,Haha, yritetään :)Anonyymi,Ooi nyt pistit pahan :D En todellakaan ole mikään viinien asiantuntija, mutta tykkään kuivista ja hedelmäisistä valkoviineistä. Yksi todella hyvä on Australiasta Ninth Island ja halpa ja hyvä Santa Helena Varietal Chilestä. Tykkään myös Julicher Estatesta (suomalaisen outi jakovirran) viinistä Uudesta-Seelannista. Nämä kaikki taitavat olla sauvignon blanc rypäleestä.

Anonymous

Wou poikkikses on maria-shown lauri! nyt vasta tajusin kun tatskat näytti samalta.. ;)"maria"teksti vaan vähän hämäs--

Oc

Anonyymi,Jep :DAnonyymi,Oon käyny koko elämäni steiner koulua. Myöhemmin myynnin- ja markkinoinnin toissen asteen ammattitutkinnon. Työskentelen tällähetkellä Helsingin messukeskuksessa messuvalmistelijana ja yökerhossa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat