Nyt kun olen päässyt tähän viidakkomeininkiin, niin jatketaan.. heimokoruilla! Jos Zara ja GinaTricot siis olisivat heimoja.

En voinut olla raahaamatta tuota isoa kaulakorua kassalle. Se piristi kivasti pelkistettyä mekkomaxiani. GinaTricotin sormus taas on perus "olen hurahtanut kaikkiin ketjuihin" - koru. Mitä enemmän virityksiä sormuksesta lähtee, sen parempi. Toisaalta sitä nopeammin saan sen aina hajotettuakin.

 

Eilen kirosin kulmakarvojani. Ne ovat kuin hullulla hatuntekijällä Liisa ihmemaassa. - Sojottivat joka suuntaan.
Aamulla siiten postimies kuin tilauksesta toi ovelle Lumenen kirjekuoren, mistä paljastui kaksi kulmien muotoilugeeliä. Miksi olin edes unohtanut, että näitä on olemassa? Kokeilin tuota ruskeaa kulmien muotoiluvahaa ja jopa rankan jumppatunnin jälkeen, kun naama kiilsi ja tukka oli sekaisin niin kulmakarvat ne vaan olivat hyvin.

 

Kommentit (34)

Murmeli

Ei voi olla totta?! Miten muka sulla toimii toi kulmakarvageeli? Mä en tajua sitä lainkaan, ei pidä mun kulmia ojennuksessa edes kahta sekuntia! Ihan käsittämätön tuote. :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oikeasti? :D Voi ei. Oletko siis kokeillut juuri tätä samaa Lumene blueberry kulmien muotoiluvahaa?

(oli pakko vielä tarkistaa ja katsoa peiliin. - Ojennuksessa ne on :))

Murmeli

Kyllä, tuota ruskeaa puikkoa on mullakin! Monet sitä hehkuttaneet, joten mun putkilon on pakko olla susi! :D Tai sitten mulla on maailman kurittomimmat kulmat!

Vierailija

Vau mikä katse sulla on kolmannessa kuvassa. Olet niin kaunis ja ihanaa kun uskallat yhdistellä erilaisia tyylejä! :)

Dee

Kamu cantik sekali! Pitipä oikein kysyä kun olen niin pitkään jo miettinyt.. Miten usein olet ollut Balilla, ja onko kyseessä ollut lomailua, Vai oletko asunut siellä? Muistan nähneeni baliaiheisen lapsuudenkuvan blogissasi ja eilen oli puhetta papan viidakkohousuista:) Olen itse puoliksi Balilainen, pidämme tammikuussa häät siellä:) Kiitos ihanasta blogista!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

terima kasih :) :)
En tosiaan yhtään tiedä montako kertaa. Monta kuitenkin:D
Pienenä vietimme paljon aikaa siellä ja vieläkin Ubudissa asuu perhetuttujamme. Sieltä kuvat ja viidakkohousut siis ovat peräisin :)

Ihania häitä ja Balin matkaa tammikuulle! :)

anna

eikö ookkin toi sun maximekko ginasta ostettu? siinä tapauksessa mulla on sama mekko, mutta tuntuu ettei sinne alle sovi mitkään rintsikat :D minkälaisia sä käytät siellä alla? multa jää koko mekko melkein käyttämättä kun aina on ongelma löytää sen kanssa soveltuvat rintsikat kun tuntuu että kaikki vilkkuu sivuilta tai jostain :s

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä. Tämmä ja kaksi muuta - lempimekkoja!
Uskomatonta, että ne ovat jääneet sinulla melkein käyttämättömiksi kun minä taas vetelen jo toista kesää melkein joka päivä näihin verhoutuneena :D

Rintsikoina käytän perus mustia. Joskus olkaimettomia ja joskus olkaimilla. En oikein välitä näkyykö ne vai ei. Ei se niin pahalta näytä :)

Senja

Ööö, olitko eilen illalla Helsinki-Vantaalla? :D
Kaverin kanssa oltiin ihan bongailevinamme sut laukkuja raahaillessamme autoa kohti :D

Kärty

Vinkki vitosena kun/jos geeli loppuu; hiuslakkaa ja kulmaharja tms vastaava! PYSYY. Myös räntäsateessa.

Fiipi

Onko noista Lumenen kulmakarvageelejä (kirjoitin ekaksi kurmakalva)tullut uusia sävyjä? Oon käyttäny sitä yhtä maantienväristä jo vuosia. Jos aamuisin ei jaksa ku sutia ku ripsiväriä silmiin niin geeli kulmakarvoissa tekee meikistä valmiin. Loistotuote!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Luulisin että nämä ovat uusia :) Eli käytössä on tuo ruskea putilo; lumene blueberry kulmien muotoiluvaha (n.6,90€)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram