Ravintola Gaijin. Bulevardi 6.
Jos minulta kysyttäisiin minne haluaisin ravintolani pystyttää, olisi se ehdottomasti tänne.
Bulsa on aina kuulunut lempi paikkoihini Helsingissä ja ruttopuisto (jopa kaikkinen spurguineen ja teinigootti laumoineen) on myös kaunis.
Kyllä, täällä se olisi, vaikka tossa ihan vieressä.

Jokatapauksessa, jos palataan takaisin todellisuuteen ja siihen ravintolaan, joka oikeasti on jopa olemassa, niin kyse on siis Farangin omistajien Tomi Björckin & Matti Wikbergin toisesta ravintolasta.
Farangin tyyliin tarjotaan täälläkin modernia pohjois-aasialaista ruokaa,- pohjautuen kiinalaiseen, japanilaiseen ja korealaiseen keittiöön.
 

Sijaintiakin parempaa oli ruoka. Makuyhdistelmät hipoivat taivaallisuutta ja annokset olivat kauniita.

 

 

Japanilainen tee.

 

 

 

 

 

Alkupaloja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paahdettuja tomaatteja.

 

 

 

 

Beef tataki.

 

 

 

 

 

 

Kanavartaat.

 

Side dish, kasviksia.
Koko helahoito.

 

 

 

Ja jälkkäreitä.

 

 

 

White tofu.
Geisha.

Paikkana ravintola oli tyylikkäästi sisustettu, mutta ehkä hieman ahtaan oloinen, koska pöydät olivat aivan liian vieritysten. Toisaalta tuskin sinne oltiinkaan haettu intiimiä ja romanttista tunnelmaa? Ehkä enemmän rentoa fiilistelyä ja ystävien kesken hengailua.

Pahoittelen, etten muista annoksien oikeita nimiä. En myöskään pysty niitä lunttaamaan kotisivuilta, koska ne takkuilevat hieman.
Mutta, jos joku käy paikan joskus katsastamassa, voin lämpimästi suositella kuvassa näkyviä paahdettuja tomaatteja, kanavartaita ja jälkiruuista kallistuisin enemmän raikkaan ja erilaisen white tofun puoleen.
Kaikki kolme alkuruokaa mitä kokeilimme olivat myös todella hyviä.
Ainoa vähiten pisteitä kerännyt oli kimchi-salaatti, joka oli liian tulinen makuuni.
Beef tatakin liha oli paikoittain sitkeää, eikä siis niin mureaa kuin olen sen tottunut olevan.
Mutta, nämä olivat vain pikkujuttuja.

Viinilista oli hyvä ja hinta-taso kohdallaan, sekä viineissä, että ruoassa.
Ehdottomasti menossa uudestaan.

Kommentit (12)

Anonymous

Todella upean näköisiä annoksia. Ihania värejä ja varmasti makuja myös (: Pitää käydä testaamassa.

Anonymous

Koitin myös käydä ravintolan kotisivuilla vähän menun tirkistelemisen aikeissa, aika sekavat. Tuskin ovat vielä valmiit.-Vakkari

yanna

Jep kannatti tsekkaa tää postaus nälkäisenä. Mennään tonnekin joku päivä tyttöremmillä! :) Näyttää ihanilta noi ruoat! NAM

Oc

Anonyymi,kannattaa oikeasti käydä :)Vakkari,Niin, keskeneräiset näyttävät olevan.Yanna,Haahaa! Oi, se olis ihanaa :)Anonyymi,Minun ja Laurin ruoat yhteensä 116€ Mutta, tosiaan tilasimme 3 alkuruokaa 3 pääruokaa 2 lisuketta niihin ja 2 jälkiruokaa, sekä viinit + teet. Normaali ihminen (eli, ei näin ahne possu kuin me) maksaisi illallisestaan tuolla varmaan keskimäärin 30-40€:D

Life On Plate

Täytyykin käydä tuolla illallisella, ihan tuli nälkä kun tätä luki. Ollaan pari kertaa käyty tuolla drinksuilla, nekin on tosi hyviä ja ihanan raikkaita ja erilaisia. Farangissa käytiin just pari viikkoa sitten syömässä ja se oli niin positiivinen kokemus et ehdottomasti Gaijiniin myös.

Oc

Anonyymi,Niin muistelesin.Life On Plate,Meidän taas pitäisi käydä drinksuilla. Ei tullut juotua yhtään nyt viime kerralla :) Minusta Gaijinssa oli vielä parempi ruoka kuin farangissa!

Oc

Anonyymi,Ei ihan rakua voita, mutta nousi kyllä yhdeksi suosikkiravintolaksi. Pitää käydä useamman kerran, että oikeasti tietää kuinka paljon tykkää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram