Mitä siitä tulee mieleen? Kuvissa onnistuva? Loistava linssilude? Geenit kohdillaan kuvattavaksi? Hyvät kuvat?

Sain vähän aikaa sitten kuulla olevani ehdolla Indiedaysin blog awardseissa. Kategoriassa fotogeneettisin. Mutta miksi minulle tuli siitä pieneen väsyneeseen päähäni päällimmäisenä mieleen jonkin sortin blogimissikisat? Saatoin hetkeksi myös hieman kauhistua. Ei kai sentään?
Ei onneksi. Indiedaysin sivuilla kategorian kohdalla lukee näin:

"Bloggaaja, jonka kuvat pysäyttävät. Blogi, jonka valokuvista välittyy persoonallisuus ja tunne".

 

Kaukana missikisoista ja pienen hämmennyksen tilalla otettu olo ja kiitollisuus.

Tässä kategoriassa on kanssani blogeja joidenka blogit ovat huikeita ja kuvat ovat kauniita kaikilla. Kunnia olla mukana! 

 

Kuvien räpsimisestä on muuten tullut blogin aloittamisen jälkeen iso intohimo. Sellainen harrastus mitä toivottavasti jatkan vielä pitkään. Niin kauan kun kurttuisena mummona jaksan kameraa kannella. Sen verran siitä tykkään.

 

Usein kuulenkin, että eikö minua ärsytä raahata mukanani kaikenmaailman kamerakalustoa. En ole koskaan ajatellut sitä niin. Enemmän minua ärsyttäisi jos missaisin jonkun hyvän kuvaushetken – varsinkin ulkomailla.
En ole kännykkäkuvailija tyyppiä ja iso kamera kulkee kai siis ihan mielellään mukana.

Jotenkin sitä aina tuon ison vehkeen kanssa myös oppii ja oivaltaa uutta. Joskus vielä haluan käydä kuvauskursseja ja oppia kunnolla! Miksi ei mahdollisimman pian. Sain siihenkin hurjasti tsemppiä teidän 15lomakuvaa -postauksen kommenteista. Mieletöntä miten toisten kannustus tsemppaakin eteenpäin. Kiitos siitä.

 

 

No, mutta välittyykö kuvista tunne? Kenen kuvista parhaiten? Voittaja valitaan teidän äänien perusteella ja äänestysaikaa onkin jäljellä enää 3 päivää.
Indiedaysin blog awardseihin pääset antamaan äänesi TÄÄLTÄ.

 

Ensi viikosta tuleekin muuten aikamoinen gaalaputki. Aussie blog awardsit ovat päivää ennen näitä! Sielläkin äänestys on vielä 8.4 asti käynnissä ja sain juuri kuulla, että olen päässyt eniten ääniä saaneiden top 10 joukkoon! Niin monien isojen blogien joukkossa se on iso juttu :)

Aussie blog awards reader's choice –kategoriassa pääset äänestämään TÄÄLTÄ.

 

 

 

Jakku - GinaTricot
Paita - Mango
Housut - BikBok
Laukku - Céline
Aurinkolasit - RayBan Clubmaster
Kengät - HM
Takki - Samuji 

Kommentit (19)

Pipa

Siis WAU! ihan mielettömiä kuvia, kuin jostain mainoskampanjasta! Todellakin oot ansainnut paikkasi mukana kisassa! Mun ääni menee kyllä sulle vaikka vaan näiden kuvien perusteella :)

Henna

Ääneni meni sinulle ilman mitään mietiskelyjä! <3
Olisin tosin laittanut sinun blogisi ehdolle kaikkiin kategorioihin ja äänestänyt, heh. :D Teet mahtavaa työtä, ja mikä parasta, hyvältä näyttää olitpa kameran edessä tai takana!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eikö? Yritin jopa googletelle tuota sanaa hieman, mutta eihän sieltäkään mitään järkevää selkoa tullut :)

Hanna

Näistä kuvista jos jostain näkyy että ansaitset todella voittaa sen! Sun hiukset näyttää mielettömiltä näin! :)

Evehei

Sun kuvat on kyllä usein niin henkeäsalpaavan hienoja, että ääneen joskus päivittelen miten niistä välittyy se tunnelma, mikä varmasti linssin takana on :) Varsinkin matkakuvissa tulee usein tunne kuin olisi itse mukana reissussa. Onnea kisaan! Ja nähdään aussie gaalassa, itsekin olen tulossa mukaan juhlimaan :)

todayimunstoppable.fitfashion.fi

jemina

Toi gategoria on varmaankin ihan keksitty sun kuvia katsellessa! Ei epäilystäkään kelle ääneni annan ja olet tasan varma voittaja! :)

em

Musta hienointa sun kuvissa on niiden vaihtelevuus,mutta taso pysyy aina yhtä korkealla. Ja kuvat eivät ole ns.tekemällä tehtyjä vaan ne vaikuttavat aidoilta. Meenpä tästä heti äänestämään sua!

bettina

Haha, postauksen paras osuus: "Jotenkin sitä aina tuon ison vehkeen kanssa myös oppii ja oivaltaa uutta."

Mutta totta, kauniita kuvia sulla! Hauskaa päivää!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram