Footwayn yhteistyön kautta saadut kengät eivät ennättäneet ennen Meksikon matkaa kolahtaa postiin, mutta ainakin oli jotain mitä odottaa kun kotiin saavuin.

Ja se jotain oli mm. Uudet pitkävartiset hiekan väriset Uggit. Mikä on parempi tapa palata aurinkomatkalta pakkasten keskelle kuin vetäisemällä nuo uudet karvasaappaat lämmittämään jalkoja.
Ihmettelen vaan, miksi yhtäkkiä tuo hiekan väri niin kiehtoo minua? On lompakkoa, laukkua kenkää.. Olen suihkuttanut ne kaikki täyteen suojasuihkeita ja silti näiden Uggienkin kanssa varon jokaista askeltani. Tiesinhän tämän varjopuolen värin kannalta kyllä jo etukäteen, mutta halusin ne silti. Ne ovat suloisimmat koskaan.
Ja kuraisimmilla keleillä vanhat Uggini voivat tuurata näitä uusia ihan hyvin, eikö.

Karvasaappaiden ääripää; hapsusandaalit eivät valitettavasti tuota samaa ”lomalta paluu” tyydytystä tähän vuodenaikaan, mutta niidenkin aika koittaa vielä joskus.
Friis&Companyn sandaaleihin olen muuten tyytyväinen, mutta niissä on liikaa hapsuja ja liian pitkiä. Ajattelin että voisin vähän askarrella niiden parissa ja lyhentää hapsuvarastoa. Lisäksi nilkkani on liian pieni pitämään tuota nilkkaremmiä tarpeeksi ryhdikkäänä ylhäällä. (Tämäkin oli tiedossani, mutta valitsin ne silti).

Kuulostanpa valittavalta. Tuon vain kenkien huonoja puolia esiin, vaikka molemmissa on tietysti enemmän hyviä. Kumpiakaan en palauttaisi ja voisin vaikka halailla niitä koko ajan.
Ja sitten siihen arvonta puoleen. Kiitos jälleen kovasti kaikille osallistujille ja jos minulta kysyttäisiin jokaisen teistä pitäisi edelleen saada lahjakortti tai enemmänkin, mutta sain arpoa vain yhden ja se oli tällä kertaa Juuli kommentilla:

"Voisin myydä sieluni näistä kengistä! Nukkuisikin varmaan ne jalassa, sillä ne kävisivät jokaiseen kaapista löytyvään asuuni, jopa yöpaitaan ;) Tätäkö on rakkaus <3"

http://www.footway.fi/rachel-black.html

Onneksi olkoon Juuli.
Kurkkaa sähköpostiisi :)

Kommentit (5)

tiippa

oi, ihanat molemmat popot kyllä :p¨

hahaa tota “Voisin myydä sieluni näistä kengistä!...″ kannattaa valita sanansa tarkkaan, ettei se sielu tosiaan mee nyt sitten kaupan ;D varsinkin kun se arpavoitto tolla kommentilla nyt sitten napsahti. huh

juuli

Mulla hyppäs sydän kurkkuun :" voitinko mä oikeesti jotain??!?!?" kun muistin osallistuneeni tämmöseen arvontaan, mutta ei, ei ollut mun kommentti mikä siinä komeili mutta ilmeeni oli kyllä näkemisen arvoinen. IHANAT UGGIT ja eipä tuo toinenkaan pari hullumpi ole:)!

terveisin, se toinen tyttö nimeltä Juuli

jenni

Heippa! Rakastan itsekin hapsuja,omistan mm. yksi laukku ja yhdet kengät. Ajattelin kysyä ettet sattumoisin ole nähnyt hapsubikineitä missään??? Sellaiset olisi täällä hakusessa! :)

-Jenni

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

BikBokissa on ainakin joitain hapsubikinejä ja jossain (mutta samperi en muista liikettä) näin vielä ihanemmat hapsubikinit! Pitää tulla kertomaan tänne kun muisti palautuu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat