Singaporen pressimatkamme aikana söimme paljon ja kaikkea. Oli buffetia, maistelumenuuta, mereneläviä, minihamppareita, minkä maalaista milloinkin ja myös tietysti paikallista perinteistä murkinaa.

Arvatkaa mikä minulle jäi eniten mieleen näistä kaikista?
Jättirapukastikkeeseen kastettavat leipäpullaset ja papayasalaatti.


Papayasalaatin ja kevätkääryleet ostin ION Orchard food courtista. Ravintolamaailma ison ostoskeskuksen alakerrassa. Täynnä toinen toistaan houkuttelevimpia kojuja ja ruuan tuoksua. Juuri tällaista meininkiä halusinkin eniten Singaporessa kokea. Olin lukenut, että katukeittiöissä, ruokatoreilla ja tällaisissa isoissa ravintolamaailmoissa majailivat maukkaimmat makuelämykset ja koitinkin hakeutua sellaisen kojun jonoon, missä oli eniten jonoa ja paikallisia.
Toimi! Papayasalaattini oli ihanan raikas ja tulisuuttakin sai kätevästi lisättyä itse. Kevätkääryleetkin kaikessa yksinkertaisuudessaan olivat ehkä jopa parhaimpia maistamiani.

Tuo jättirapu puolestaan tarjoiltiin tunnetussa Long Beach Seafood -ravintolassa. Suositun Singaporen kansallisruuaksikin kohotetun annoksen nimi on chili crab ja se liemi/kastike, missä tuo rapu lautasella lillui oli loistavuutta! Sinne dippailtiin sotkuisesti sormin pieniä leipiä (maistuivat pullalle) ja voin rehellisesti kertoa, että söin ainakin varmaan kaksikymmentä pullaa ja puolet tuosta liemestä. En vain voinut lopettaa.


Sen enempää tarkkoja ravintolasuosituksia en Singaporeen matkustaville voi oikein antaa. Enemmänkin vain kehotuksen hakeutua ruokatoreille pisimmän kojun jonoon ja maistamaan jossain hyvää chili crabia!


Kaiken kaikkiaan, syökää paljon ja maistelkaa paikallisia ruokia. Singaporessa on loistavaa ruokaa!Kommentit (21)

Janna

NO NAM!!!! Just kun mulla on nälkä niin tulee tällänen herkkupostaus :D Tyypillistä! Ihanan näkösiä safkoja!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei :D Mutta olisi varmaan ihan hyvin voinut olla! Ne oli sellaisia jauhoisia palleroita.. Tai siltä ne maistui. En oikein ottanut selvää onko kyseessä hedelmä vai mikä :D

Ang Moh Chick

Ihania kuvia NAM! Makin rakastan chilli grabia!! Miten saat aina tuollaisen ihanan pehmeyden ja kauniita valoelementteja sun kuviin?? <3 Mulla on kanssa kamera taynna ruokakuvia just lahinna katukeittion saloista jotka postaan piakkoin :)

http://angmohchick.blogspot.sg/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hmm, en tiedä :D Yleensä vaalennan kuvia aika paljon. Ehkä siitä sitten tulee. Joskus lisään pixlrilla jotain elementtejä myös :)

Eeru

Meidän tuli vasta kolmannella Singaporen reissulla maistettua tota chili crab -annosta makeine sämpylöineen ja kyllä rakastuttiin siihen täysin. Käytiin Seafood Paradise nimisen ravintolaketjun vähän etäisemmässä toimipaikassa ja oltiin ainoat länsimaiset asiakkaat aivan täydessä ravintolassa. Oli hauska kokemus!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varmasti! Ja vitsi minä tulen varmaan syömään tuota joka Singaporen reissulla (toivottavasti niitä on useita) :D

Anna

This is the first time ever that I'm leaving a comment, but I've to tell you that I love your blog! :) Even when I don't understand anything :P but you're really stunning and I love your style! :) x

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram