Kuinka moni oli viime vuonna Flow’ssa?
Muistan tuon loppukesän lämpimän viikonlopun Suvilahdessa kun eilisen! Ehdottomasti yksi parhaimpia kesämuistoja. Flowssa on aina jokin ihan oma tunnelmansa. Ihan erilainen kun muilla festareilla.

 

Olen odottanut tätä tulevaa viikonloppua hapsuhame henkarilla valmiina roikkumassa jo monia viikkoja. Maalaillut jo selkeitä mielikuvia, miten tanssin ne hapsut vaan heiluen lyhtypuun alla, tai juoksentelen asfaltti bootsien alla pitkin festarialuetta. Ehkä istun portaille syömään kaikkea mitä käsiini saan niistä ihanista ruokakojuista. Juon hieman lämmennyttä olutta ja nauran ystävien kanssa.
Kyllä, olen varma, että tämän vuoden Flowsta tulee varmasti huikea. Paljon kaikkea uutta tulossa, mm. H&M on ensimmäistä kertaa Flowssa mukana ja saan myös kunnian olla heidän kutsumanaan Flown tunnelmissa mukana. Aivan intopiukeena nyt kyselenkin siis; kuinka moni on tulossa?
Onko joku vielä lippua vailla?

Saan arpoa H&M puolesta kaksi kpl vapaavalintaista yhden päivän lippua. Miten olisi perjantaina energinen Major Lazer? Lauantaina huikean nostalgista Pet Shop Boysia, vaiko sunnuntaitunnelmointia Florence + The Machinen kanssa?

Pitkä liuta muitakin artisteja on toki tulossa, tuttuja ja tuntemattomia. Mielestäni yksi Flown parhaita puolia onkin juuri fiilistellä erilaisia artisteja. Myös niitä mitä kuulee vasta ensimmäisiä ketoja.  

Fiilis kyllä taatusti tempaa mukaansa.

 

Kerro siis kommenttiboksissa (sähköpostiositteen kera), mikä päivä olisi sinulle mieluisin Flow-päivä ja miksi, niin olet mukana arvonnassa.

Arvonta päättyy huomenna tiistaina klo 23.00

:)

 

 

                                KISA ON PÄÄTTYNYT. LIPUT VOITTI NIMIMERKKI EEVIS :) ONNEA!

Kommentit (238)

Maria

Lauantai-lippu!!! Mikä olisi ihanampaa kuin päästä kaverien kanssa bailaamaan kesäyöhön ja kuuntelemaan huikeeta musiikkia (kun vielä olin hidas ja liput myytiin pelkän lauantain osalta loppuun!)

Vivi

Oi! Olen katsellut Flow-ilakointia sivusta jo muutaman vuoden, tänä vuonna on sellaiset esiintyjät että olisi ihanaa päästä paikalle! Sunnuntai olisi paras päivä juurikin tuon Florencen takia mutta myös siksi, että tunnelman on oltava viimeisenä festaripäivänä suloisen rento ja viimeisiä vetävä :)
vivi.norokorpi at hotmail.com

Camilla (camilla.weckstrom@gma...

Sunnuntai olisi mieluisin päivä! Alunperin oli tarkoitus mennä koko viikonlopuksi, mutta ystäväni häät osuvat samalle lauantaille. Florence olisi kuitenkin kiva nähdä sunnuntaina :)

Sixlake

Minullakin hapsuhame odottaa Flowhun pääsyä mutta lippua vaille olen....;) ihanaaa, siis kiitos tästä arvonnasta, ehdottomasti mukana ja lauantain Pet Shop Boys olisi päästävä näkemään<33 sposti: skuusijarvi@gmail.com

Mari

Lauantain lippu olisi mieluisin, koska Pet Shop Boys on todellakin niin nostalginen, kuten mainitsit! Years&Years on varmasti loistava myös :) ja vitsit mitkä ruokapaikat taas kerran mukana!

mari_s_6@hotmail.com

EJ

Woooh! Palaan Lauantai-iltana pitkalta ulkomaankomennukselta enka oikein voi kuvitella parempaa kotiinpaluuta kuin viettaa sunnuntai Flowmeiningeissa kauan kaivattujen ystavien ja Florencen nais-energian parissa! Sormet ristissa onnettaren kanssa siis :)

etiitta@gmail.com

Sara

Perjantai olisi ehdottomasti se päivä! Aloitan torstaina ekaa kertaa elämässäni dancehall reggaen ja mikään ei olisi sen parempaa kuin päästä seuraavana päivänä testaamaan juuri opitut pyllynpyöritysliikkeet Major Lazerin tahdissa!
sara.manninen1(at)gmail.com

Fanster

Lauantai olisi minulle täydellinen Flow-päivä sillä tarkoitus on saada gradu valmiiseen kuosiin tällä viikolla, ja voisin palkita itseni hyvästä työstä viettämällä lauantain Flowssa kavereiden kanssa.

Päivä alkaisi pitkällä brunssilla ystävien keskuudessa, jonka jälkeen suuntaisimme yhdessä Reginan keikalle. Sen jälkeen joisimme samppanjabaarissa lasilliset kuohuvaa ja siirtyisimme luonnollisesti Reinon keikalle tanssimaan. Sieltä kiiruhtaisimme Roisin Murphyn keikalle josta jatkaisimme Years & Yearsin keikalle ja illan päättäisi tietenkin Future Islands. Loppuyö menisikin sitten jatkoilla tanssiessa ja maagisen hauskaa päiväämme fiilistellessä.

koiranakki@live.com

kiira

Sunnuntai olis pakko päästä, oon fanittanut Florence and the Machinea jo vuosia mut rahatilanne ei tänä vuonna antanu periks et olis saanut liput tonne!

Dr.Sugar/Jinna

Oivoi. Olisin niin innoissani mukana perjantaina ja lauantaina, artistien takia. Mutta minun täytyy valita perjantai, sillä lauantain vietän leipoen sunnuntain ravintolapäivää varten!

Suvi

Apua ihan mahtava arvonta x) haluaisin voittaa nuo liput minulle ja poikaystävälleni, koska emme ole kummatkaan käyneet koskaan festareilla ja tämä taitaa olla viimeisiä mahdollisuuksia sille tänä vuonna. Lauantai olisi paras Flow-päivä meille!!☺️ lautalasuvi@gmail.com

Sari

No lauantai ja Pet Shop Boys!! Äitini on ihan _järisyttävä_ PSB fani ja myönnetään, hän on saanut myös mut pitämään siitä. Kiitos lapsuuden automatkojen, jolloin kuunneltiin VAIN PSB:n levyjä :D mikäs olisikaan parempi 50-v yllätys äidille kuin lippu Flowhun ja PSB:n keikka :)
Sa.ojanen@gmail.com

Hay

Lauantaille olisi huippua voittaa liput! Kaksi ihan ehdotonta lempparibändiä, Pet shop boys ja years&years, lämmin kesäilta ja ystävät.. Ah. Kerkesin jo aiemmin fiiliksen makuun, kunnes tajusin että liput on loppuunmyyty :( olen koko kesän töissä toisella paikkakunnalla ja kaverit on kaikki pk seudulla, joten nyt on todellakin sormet ristissä tämän arvonnan kanssa :)
Heidi.lirkki@helsinki.fi

Ellulellu

Ai aih, lauantai ja Roísín Murphy ehdottomasti :) Sunnuntain kattaus vaikuttaa myös kyllä just hyvältä. Itse monet festarit kolunneena täytyy kumminkin myöntää että jotenkin aina sunnuntaisin festareilla on sellasta lähdön tunnelmaa, ja fiilis on kaikilla vähän haikeampi. ellu.silvennoinen@gmail.com

RiikkaH

Lauantai ja ala-asteen levyraadista tuttu Pet Shop Boys kuulostaa hyvälle :)
huudot10(at)gmail.com

Eevis

Niinhän siinä sitten kävi, että tämä tyttö ja sen kaveri jäivät ilman Flown lauantailippua, hitaita kun olivat päätöksen suhteen. Ja nyt harmittaa todella paljon!! Sen takia toivon vielä festari-ihmettä, jonka ansiosta pääsisimme reivaamaan kavereidemme kanssa (jotka olivat selkeästi paljon fiksumpia lippujen kanssa) lauantaina Reginan, Roisinin ja Future Islandin tahtiin. Joten kaikki peukut pystyssä, että festarijumalat suosivat arvonnassa meitä <3 eeva.salavirta@luukku.com

Neitim

En osaa päättää lauantain ja sunnuntain välillä! Liikaa hyviä esiintyjiä. Lauantaina PSB ja sunnuntaina Tyler the Creator, joka on muuten huikea livenä!

tiimir at gmail com

pulle

Sunnuntaille menis tää muikku! Florence and the machinea fiilisteleen muiden muikkujen kans :) orange23 ( at ) netti.fi

jenni

Sunnuntai olisi minulle ehdottomasti mieluisin! Ihana Tove Lo olisi varmasti ihan mieletön keikka fiilistellä :) myös florence + the machine olisi siistiä nähdä. Kin.jenni(at)gmail.com

Essi

Lauantai, koska työ toisella paikkakunnalla, ja yksi ihana ystäväni, jota näen ihan liian harvoin, on menossa la. Olisi ihanaa nähdä häntä, kokea Flow ekaa kertaa ja kuulla niitä tuttuja, mutta myös uusia ja yllättäviä esiintyjiä!

Anne

Jokaisena päivänä olisi mahtavia esiintyjiä, mutta itse valitsisin lauantain, koska sunnuntaina on täällä pikkupaikkakunnallani omat "festarit". Ja lauantain esiintyjistä kelpaa esim. Years&Years ja uusia lempibändejä olisi kiva bongata!

heidi

Lauantailippu! En oo ennen ollu flowssa, mutta kovasti haluaisin.ottaisin poikaystävän mukaan, koska meillä ei oo tänä vuonna ollu yhteistä lomaa ja ollaanviikon lopuksi mietitty yhteistä tekemistä, heidi.hellgren@gmail.com

Anni y

Ehdottomasti lauantai! Olisi mahtava jatkaa kesän festaritunnelmaa years & years ja paperi tn tahtiin! Olisi mahtava lopetus tälle ei niin kesäiselle kesälle.

Susanna

Sunnuntai olisi paras päivä Florence + The Machinen takia ja kuinka mahtavaa olisi päästä mieheni seuraksi katsomaan myös muita yhdessä kuuntelemiamme artisteja kuten esimerkiksi Flying Lotusta :)
Kyseessä olisi myös elämäni ensimmäiset festarit, missä olisin käynyt ja mikä voisi olla sen parempaa kuin aloittaa Flowlla!
susanna-hirvonen@hotmail.com

Elisa

Flow olisi täydellinen tapa päättää kesäloma! Erityisesti lauantai kiinnostaisi, koska siellä on niin paljon oudon kuuloisia bändejä, joihin olisi pakko päästä tutustumaan :D elisa.m.vag@gmail.com

Aino Manninen

Perjantai olisi upea kokea flowssa. Major Lazer on hauskaa musiikkia ja ottaisin seurakseni sitä kuuntelemaan - niin oudolta kuin se voi kuulostaakin - äitini! Kuuntelemme nimittäi Major Lazerin biisejä puolivitsillä ja tanssimme aina kotona niiden tahtiin täysillä.
aino.m.manninen@gmail.com

Henna

YYYYyy etkö ole nähny sitä dokkaria liittyen HM:n yhtiöön??!siinä kerrotaan kuinka he voivat pitää vaatteidensa hinnan niin alhaisena,kun vaatteet tehdään ihmistä riistäen,esim.Bangladeshissä.dokkari saattaa löytyä ehkä netflixistä..mutta mutta enivei,olen sen dokkarin nähtyäni vannottanut itselleni että sitä lafkaa en enää kannata/en mene sinne koskaan..Kun sinä olet niin hirmu ihanan suosittu ihminen tässä blogimaailmassa,niin sinulla voisi olla paljon "vaikutusvaltaa"siihen että levittäisit tätä sanomaa eteenpäin.:)kun näkisit sen dokkarin,uskon vahvasti että olisit kanssani samaa mieltä:)

Lau

Kyllä se lauantai olis huikee! Ystävät, Roisin, Pet Shop Boys ja huhhuh. Lauantai olis kova päivä siitäkin syystä, että äitini soitti tänään tulevansa silloin Helsinkiin, joka tarkoittaa sitä, että oikeasti jopa pääsisin lähtemään kun olisi minimiehelle lapsenvahti :D

Lau@wippies.com

Eerika

Sunnuntai :) Voiko täydellisempää viikonloppua toivoa, kuin perjantai-iltana parhaan ystävän hääpaikan koristelua, lauantaina kauniit häät ja sunnuntaina rentoa fiilistelyä hyvän musiikin ja seuran parissa. Olen muutenkin tituleerannut tämän viikonlopun kesän lopettajais viikonlopuksi, joten olisiko hienompaa tapaa aloittaa syksy :) eerika.kapanen@gmail.com

Essi

Pitkällisen artistikattauksen puntaroinnin jälkeen kallistuisin lauantain puoleen, eikä vähiten siksi, että sunnuntaina olis (mahdollisesti tarpeellinen) lepopäivä ennen seuraavaa työviikkoa. :) essikovalainen@hotmail.com

Isa

Tullaan miehen kanssa Helsinkiin viikonlopuks ja olis ihan huippua yllättää se perjantain lipuilla! :)

ystävällinen hei

Viime vuoden flow-sää oli huippu! Kuuma mutta silti tosi syksyinen.

Tänä vuonna jos saisin lipun niin menisin ehdottomasti sunnuntaina! Florence ja Beck olisi nähtävä. Lauantaina on mun suokkari Seinabo Sey, mutta se varmaan jää välistä!

ulla.riikka.haapanen at gmail.com

sannapuu

Todellakin tulossa, mutta lippuja vailla :( Mieluisin päivä näistä kolmesta olis lauantai, years&years on tän hetken musalemppari ja sitä lähtisin mieluiten fiilistelemään pikkusiskon kanssa. sanna.puuska@hotmail.com

Tiia

Perjantai ja Major Lazer! Kyseisen yhtyeen kappale Get Free on se The kappale jonka muistan minun ja tuolloisen poikaystäväni ja nykyisen kihlattuni alkutaipaleelta :) olisi mahtavaa päästä näkemään yhtye yhdessä livenä ja muistella ensimmäisiä yhteisiä hetkiämme ennen ensi vuonna juhlittavia häitämme! tiia.o.salo@hotmail.com

Seasons of Mari

Eiiiii miten vaikea! Haluaisin niin sanoa, että sunnuntai (koska Tove Lo & Florence & Machine), mutta silloin on Lasten festarit (:D) eikä energia ehkä riitä molempiin saman päivän aikana. Ja poikkiskin taitaa olla jo lähtenyt kotiinsa. Niin että sanon lauantai, koska silloin on ihan huippuja myös! seasonsofmari@outlook.com

siniii

Ehdottomasti perjantai, MAJOR LAZER <3
Sopivasti suoraan töistä kerkeisi hyvin siellä piipahtamaan ensimmäistä kertaa :)

Sinii

Hups sähkäri unohtu, vaikka kuinka koitin muistaa sen. Mutta niin perjantai siis, koska MAJOR LAZER❤ ja suoraan töistä pääsisin hyvin siellä piipahtamaan. Joka vuosi kovasti kuullut kehuja kyseisestä festarista:)

jonnajulia

Ehdottomasti lauantai! :) Ihan siitä syystä, että perjantai illan joudun viettämään töissä. Molempina päivinä esiintyy ihan mielettömiä artisteja - taas kerran. Flow'ssa on kyllä ihan oma fiiliksensä. :) <3
jonna.olander1@gmail.com

Eveliina

Vaikea sanoa onko lauantai vai sunnuntai mieluisampi. Florence & the machine on varmasti huikea, mutta olen kevään aikana rakastunut niin paljon Years & Yearsiin, että vastaan lauantai. Olisi huikeaa kuulla livenä Shine, joka on yksi kauneimmista kappaleista, jonka tällä hetkellä tiedän sekä tietysti päästä fiilistelemään festaritunnelmaa ja Flown ruokatarjontaa :) eveliina.kat@gmail.com

Amira

Jäätiin ystäväni kanssa ilman lippuja kun oltiin liian hitaita eikä ymmärretty ostaa niitä ajoissa. Nyt on kova metsästys lauantailipuista, joten sormet ristissä täällä odotellaan!!
Amira2@windowslive.com

roosa__@windowslive.com

Mä haluaisin sunnuntaina Flowhun kattomaan Florence + The Machinea, ne on niin huikeita että se kruunais mun kesän! :)

satu

Lauantain lippu kelpaisi oikein mainiosti, koska silloin on ylivoimaisesti eniten minua kiinnostavia esiintyjiä, kuten Paperi T, Roisin Murphy, Years&Years jne...
Toisaalta aivan yhtä hyvin kävisi perjantainkin lippu, minkäs muun kuin Majos Lazerin takia. :)

Julia

Perjantaina haluaisin kovasti lähteä kuuntelemaan Major Lazoria ainakin! Tämä olisi minun ensimmäinen Flow kokemus joten olisi ihana päästä mukaan festareille. En myöskään kerennyt käydä lomallani festareilla ylipäätänsä joten mikä olisi sen parempaa kuin päästä fiilistelemään kavereiden kanssa Flow'hun !! grahnjulia@gmail.com

Sanni

Olen halunnut pitkään käydä Flow-festareilla juuri tunnelman takia ja koska ne vaikuttavat niin erilaisilta festareilta. Töiden puolesta lauantai sopisi parhaiten ja totta kai Pet Shop Boys olisi vihdoin huikea nähdä!
sanni.ss@hotmail.com

Telinani

Lauantai kuulosti hyvältä ja myös ystäväni ovat menossa lauantaina mestoille ja olisin superia päästä heidän kanssaan ensimmäistä kertaa festareille! :)

nepsuu

Ehdottomasti lauantai. Olin jo ostamassa lippua ja huomasin, että ne oli loppuunmyyty. Kaverien kanssa oltiin jo sovittu, että mennään :/ Years&Years ja Pet Shop Boys ehdottomasti pitäisi nähdä. nea.vauhkonen@gmail.com

Iina

Lauantai ja Pet Shop Boys kuulostaisi lyömättömältä yhdistelmältä. lifeinorder.iina [at] gmail.com

HaniIsland

Perjantai olis mulle ihgu päivä. kavereita menossa kasapäin ja itse Espanjasta juuri palanneena en tajunnut ostaa lippua :(

Ansu

Kamalan vaikea päättää yhtä päivää, kun jokaiselle päivälle on huippuesiintyjiä. Pakko jos on valita, niin valitsen lauantain jolloin esiintyvät Years&Years ja Paperi T, joiden uudet levyt on soineet kuulokkeissa tauotta viimeisen kuukauden. Olisipa mahtava päästä lauantaina töiden jälkeen fiilistelemään näitä ja tietysti koko Flowta. :) ansu2@hotmail.com

Juuli

Lauantai olisi paras, sillä lauantai on lempipäiväni viikossa. Veisin tuoreen aviomieheni tuonne juhlimaan kesää kanssani, sillä päästään hanimuunille vasta myöhemmin syksyllä.

juviinam@ulapland.fi

Sophie

Meille tulee poikaystäväni kanssa täyteen puolitoista vuotta yhteiseloa ensi lauantaina ja haluaisin yllättää hänet Flow-lipuilla! Eli lauantain liput haaveissa, toivottavasti tärppää :)
setiihon@student.uef.fi

annakatariina

Voi tää tyttö olis maailman onnellisin, jos pääsisin lauantaina fiilistelemään festareille ja vieläpä ihanan entisen kämppikseni kanssa, joka saapuu Helsinkiin! :)

nainok

Sunnuntai, koska olen jo kauan haaveillut että pääsisin näkemään ihanan Florence + The Machinen livenä :)

Jonna

En ole koskaan ollut Flowssa, aina sattunut töitä tai muuta menoa. Nytkin la-su menee töissä mutta perjantaina olisi ihana päästä katsomaan mikä meininki näillä festareilla on :) ja todellakin käymään läpi niitä ruokakojuja! halonenjonna@gmail.com

Ellu

Haluaisin flowhun lauantaina, koska silloin siellä esiintyy lempparibändejä (mm. years & years, belle & sebastian) ja kaikki kamutkin on menossa sinne. Olen malttamattomana kytännyt tiketin ja lippupalvelun sivuja, josko lauantaille vapautuisi loppuunvarattuja lippuja, mutta vielä ei ole onnistanut.. Pidän siis peukut pystyssä että tätä kautta onnistaisi! ;)

Viivi

P e r j a n t a i ! Mikä kruunaisi paremmin työntäyteisen viikon kuin Major Lazer ja ystävät mun kanssani sitä kuuntelemassa ja fiilistelemässä ! Sen jälkeen hyvä aloittaa kandi ja sanoa Helsingille hetkeksi hyvästit <3
v99270@student.uwasa.fi

Janina

Olen muuttamassa sunnuntaina Espoosta Rovaniemelle opintojen perässä. Lähes kaikki tarkeimmät ystäväni ovat kyseisillä festareilla, mutta itse en saanu budjettiani venytettyä enää niin paljon, että rahat lippuihin olisi riittänyt. Rahaa ei paljoa jää käteen opiskelujen alakmisen jälkeen, joten itselläni ei ole mitään tietoa siitä,milloin seuraavan kerran pääsen pk-seudulle ystäviäni tapaamaan. Olisi upea muisto viettää läksiäisiä lauantaina kyseisillä festareilla ja tanssia vielä viimeisen kerran jalat puuduksiin hyvän musiikin tahdissa parhaimpien ystävien kanssa.

janinahhh@gmail.com

ep

Lauantai, sillä Roisin Murphy sekä Filastine&Nova <3 Jukka&Jytämimmeistä puhumattakaan! Huh huh! emmapeura(at)gmail.com

Supsu

Olisi ihana päästä bailaamaan taas syksyllä maailmalle karkaavien kamujen kanssa kesän vikoja festareita perjantaina Major lazerin tahtiin! Olisi ihanaa fiilistellä elokuun pimenevää iltaa ja painautua ystävien haleihin nyt kun välimatkaa ei vielä ole!
H9467@student.jamk.fi

Mia

Sunnuntai ehdottomasti - olen jo vuosia toivonut näkeväni Florence + the machinen livenä! Vietän ensimmäistä Helsinki-kesääni ja Flow on ollut oleellinen osa to do-listaa uutena helsinkiläisenä. Uskon tulevan viikonlopun olevan yksi kesän ja vuoden parhaista. :)

-Mia
mia.kari@student.lamk.fi

satuheli

Lauantai kuulostaisi hyvältä, years&years muistuttaa mahtavasta keväästä Briteissä ja miniloma aurinkoisessa Helsingissä olisi paikallaan kun kesälomasta ei tänä vuonna pääse ollenkaan nauttimaan! satu_heli@hotmail.com

Suvi

Florence + The Machine ja Tove Lo sunnuntaina! Olisin erittäin onnellinen pieni ihminen jos voittaisin sunnuntain lipun!

Vierailija

Moi! En ole koskaan ollut Flowssa, ja ensi viikolla minulla on loma! Mikä olisikaan parempi lomaviikon aloitus kun perjantaina hapsut päälle ja flowhun fiilistelemään! :)

susanna

Viikon työputki ois mahtava kruunata sunnuntaina Flowssa! Festarit on jäänyt rahan puutteen takia väliin minulta ja poikaystävältä tänäkesänä, ja olisi ihanaa päästä edes yhtenä iltana fiilistelemään :) susanna.mannerkoski@gmail.com

Kirsi Mustikka

Lauantai kiinnostaisi tosi paljon, mutta valitettavasti liput jäivät ostamatta kun viikonloppuvapaat olivat pitkään vielä epäselviä... Nyt sitten onkin orpo fiilis ilman lippuja, harmittaa jos jää Pet Shop Boys, Belle & Sebastian, Roisin Murphy, Future Islands ja kaikki muut näkemättä! Ja festari kuulostaa viheralueineen ja ihanine ruokineen tänä vuonna vielä aiempia ihanammalta! Ääh! :)
kirsikkatriina(a)gmail.com

Nostalgy

Haluaisin liput tottakai lauantaille! Ihastuttava Róisín Murphy, Pet Shop Boys ja Belle & Sebastian. Ja tietty loistava tunnelma :) omonproductions(at)gmail.com

Renja

Lauantai! Koska silloin on monta lemppariesintyjääni (ja viikonlopun ainoa vapaapäivä, heh...)
renja.nurmi(a)hotmail.som

teamaria

Flown kattaus on tänä vuonna huikea, mutta jos paras päivä pitäisi valita, olisi se lauantai! Olen kaveriporukassa ainut kuka on jäänyt pitkän sairastelun takia ilman lippua, joten koko tämän rankan kevään ja kesän kruunaisi mm. years&years parhaiden kavereiden kanssa <3 suikki.tea@gmail.com

milja

Perjantai ehdottomasti juurikin Major Lazerin takia, tuon tyylinen musiikki iskee niin kovasti<3 Eka kerta Flowssa tulee varmasti koettua viimeistään sitten ensi kesänä, niin paljon hyvää olen kuullut!
milja-muru@hotmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012