Miten voi olla edes mahdollista, että tavallaan tuntuu kuin kaikki nuo kolme Flow –päivää olisi mennyt aivan liian nopeasti? Tuntuu kuin olisi juossut ympäriinsä festarialuetta, mutta ei silti nähnyt tarpeeksi?
Haluaisi hieman kelata taaksepäin ja yrittää vielä enemmän nauttia hetkestä, vaikka oikeasti hetkiä mahtui kolmeen päivään enemmän kuin tarpeeksi.
Kai olen hyvin Flow-ahne ja sen kyllä huomaa edelleen tästä väsymyksen määrästä :)

 

Perjantaina
tunnelma oli ehkä energisin. Pidin siitä, että ihmisiä ei ollut tungokseen asti, Major Lazer pompitti festarikansaa paperisilppusateessa ja yleisö heitti paitansa ilmaan yhtaikaa.

Lauantaina
Tanssittiin Black tentissä ja naurettiin liian äänekkäästi niiden lyhtypuiden alla.
Years & Years sai varmaan tuhansia uusia suomalaisfaneja upean keikkansa ansioista.

Sunnuntaina
vessaan pääseminen alkoi olla ihan oma taitolajinsa jonojen vuoksi, mutta edes ihmismassan väistely ei haitannut fiilistä. Illan kruunasi huikea Florence + the Machinen keikka. Kappaleiden tahtiin osasi laulaa varmaan 90% yleisöstä ja tunnelma oli ehkä parhaimmillaan juuri tuona viimeisenä iltana.

 

 

Hyvää ruokaa, musiikkia, ihania ihmisiä, tunnelitansseja, keikkoja, metsäjuhlia, nauruhetkiä, viiniä, skoolaamisia, aurinkoa ja viileneviä iltoja. Kiitos jälleen Flow.

Sanon tämän varmaan joka vuosi, mutta sanon taas kerran; ensi vuonna uudestaan ja ensi vuonna yritän taas mennä alueelle aiemmin, syödä enemmän, ja nähdä vielä enemmän.

 

 

 

                           Outfits: H&M*

Kommentit (6)

Iida

Flow oli kyllä ihana, taas jälleen kerran. Ensi vuotta en todellakaan jätä välistä. Tuo festari vain paranee vuosi vuodeltaan.
Bongasin sut sunnuntaina kun jengi valui poispäin ja kävelin lyhyen pätkän perässäsi, mutten uskaltanut tulla tervehtimään kun nautit selvästi ystäviesi seurasta.:) ens kerralla sitten! Olet aivan ihana tyyppi:*

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012