Ihana kiire päällä taas. Pahoittelen, että pitää odottaa huomiseen, jotta pääsen vihdoin kunnolla ajan kanssa syventymään blogimaailmaan ja vastailemaan kommentteihinne.

Eilen sain yllättäen lipun flow festareille, joten sunnuntai ilta menikin pitkälti siellä.
Sen verran myöhään olin liikenteessä, että nähtyä tuli vain pääesiintyjä Kanye West- joka ei kuulu kyllä ihan suosikkiartisteihini, mutta olihan se hauska nähdä, millainen show mieheltä irtoaa.
 

 

 

 

 

 

Ja showthan irtosi. Alku näytti jo lupaavalta, mutta loppu lässähti täysin miehen loputtomalta tuntuvaan autotune itkuun.
No, kivaa silti oli ja yleisesti ottaen mielettömän hyvä meininki. Tämä oli ensimmäinen kertani flowssa ja ehkä pitää mennä ensivuonnakin.

Tänään puolestaan olisi vuorossa Rihanna. Odotan innolla, että pääsen seisomaan märkään hiekkaan ja nauttimaan tihkusateessa ylihintaista lämpimää kaljaa.
Mites tämä positiivinen asenne?

 

 

 

 

Kommentit (5)

J

Kiitos, että pidät asiat aitoina. On välillä rasittavaa lukea blogeja, joissa kaikkia tilaisuuksia, konsertteja, tapahtumia, elokuvia, jne jne hehkutetaan ja kehutaan maasta taivaisiin. Arvostan niitä, jotka uskaltavat sanoa miten asiat on ja kehuavat tietysti silloin kun siihen on aihetta :)

Julia

J,haha, ole hyvä vain :D Ei tämä elämä tosiaan ole aina ihan ruusuilla tanssimista.Sofia,Pojat sano, että ne ainakin näki pari kyyneltä. Itse en nähnyt mitään :DAnonyymi,Jep! Ei ihan aurinkoranta.Anonyymi,autotunella muutetaan ääntä. Tässä tapauksessa todella konemaiseksi ja siihen päälle vielä pitkäveteistä "laulua" (ja pari kyyneltä, jos asiaan on uskomista) niin saadaan autotune itku.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat