Tämä päivä on mennyt ihan pää sumussa ja aikaansaamattomasti.
Tarkoituksena oli päästä salille pitkästä aikaa, mutta jäin tietoisesti jumittamaan kotiin niin pitkäksi aikaa, etten enää ehtinyt.
Mulla on kummallisesti aina reissun jälkeen todella vaikea saada itseäni treenin pariin. Pidän urheilemisesta paljon joten en ihan ymmärrä miksi kynnys on niin iso.
Minulla on myös aina ollut se asenne, etten pakota itseäni urheilemaan, koska muuten siitä menee liikkumisen ilo. En tiedä onko järin hyvä asenne, koska toisinaan on vierähtänyt kaksikin viikkoa ei huvita mielialalla. Reissun jälkeen olen käynyt kerran yläkerran salilla. Että sitä mielialan muutosta odotellessa sitten.
 

 

 

Kommentit (9)

PUSSAUSKOPPI

Löysin blogisi nyt ja jäin samantien koukkuun! Oot aivan uskomattoman upean näköinen!:)

Anonymous

Hei,jostain eksyin sivuillesi ja täytyy todeta, että olet upean näköinen nainen! Tyylikin toimii ja halusinkin kysyä, että mistä ovat nuo kengät?

Oc

Anonyymi, Kiitos. Tosi ihanasti sanottu :)Pussauskoppi,Ihana kommentti, kiitos. Kiva saada uusia lukijoita :)

Oc

Anonyymi,Kengät ovat spirit storesta. Niitä oli myös ruskeina ja valkoisina, sekä kiilakorkoisina. Ihan parhaat kengät ollu nyt talvella. suosittelen :) ja kiitos.

Anonymous

Hei, löysin blogisi vasta ja koukussa ollaan... :) Selasin eilen kaikki postaukset läpi, ja mietin että missä asutte, kun on noin mahtava kuntosali yläkerrassa? Onko se ihan taloyhtiön järkkäämä? (Ja superhienot joulukokkaukset sulla oli ollu!:D)

Oc

Anonyymi,Haha, joulukokkaukset! Muistelen kauhunsekaisin tuntein :DAsutaan ruoholahdessa ja taloyhtiön kuntosalihan se siellä yläkerrassa on.Kiva saada uusi lukija :)

Anonymous

Sä oot ihan keke! Mutta tää paita oli bueno ostos! Näytät muuten vähän keijukaiselta/menninkäiseltä tossa kuvassa missä oot lähettämässä jotain lentosuukon tyyppistä! :) -Janna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat