Tiedättekö te sen tunteen kun olette syöneet niin paljon että tuskin saa henkeä. Minä söin juuri niin paljon. Tulin kotiin ja ruokasammuin totaalisesti sohvalle samantien. Sellaiseen pieneen siilipalloon vielä, niin, että sukkahousut ja mekon nyöri painoivat pahimmista kohtaa, nenäkin oli mennyt tukkoon ja raajat puutuneet. Olo oli hehkeä, kun 20minuuttia sitten huutosäikähdin hereille Laurin koskettaessa käsivarttani. Luulin saavani sydänkohtauksen.

Kaiken tämän marinan saattelemana, voin kuitenkin todeta sen olleen sen arvoista. Ensimmäinen ateriani Fladassa (meinaan kokoajan sanoa fleda, tai flauta). Kalevankatu kolmessatoista.
Laurin isä vei meidät syömään kunnon alku-pää ja jälkiruoka menun vielä juustolautasen saattelemana ja kaikki oli niin yllättävän hyvää, että tämä ravintola lähtee heti uuteen testaukseen kunhan mahani traumat hieman laskevat.
 

Alkuruokana oli joulubuffet. Hain n.4 kertaa lisää (selittänee ähkyn. Buffet ja minä ei hyvä yhdistelmä). Pääruokana lohta, tai karitsanpotkaa. Välissä kotimainen juustolautanen ja lopuksi herkullinen glögipannacotta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (9)

Katja

Näyttää herkulliselle :) Pari kertaa oon ite joutunu kokee ruokasammumisen, kun äidin mummolla ollaan käyty. Sillä, kun on tapana lykätä sitä ruokaa lautaselle lisää useampaan otteeseen. Kiva blogi sulla muute :) Tässä nyt tullu pari viikkoo seurattuu ja ihan koukkuun oon jääny :)

Anonymous

hei sul välil pyörii postauksissa noita kikon tuotteita!:), ostatko mistä niitä kun olen yrittänyt metsästää niitä mutta ei ole vielä löytynyt:/?

Nansku

Että mä nauroin tolle ekalle kappaleelle :') Mutta onhan toi ruokasammuminen mullekkin tuttua!Tosi herkullisen näköstä ruokaa, harmi että asun niin kaukana Helsingistä.. :/

Kertu

Oijoi, onpas hyvännäköiset tarjoilut! :P pitääpäs pitää ravintola mielessä kun sinne etelä-suomeen parin viikon päästä suuntaa. :)Ite oon vielä toistaseks kaikilta jouluherkuilta välttyny mutta kyllähän ne ekat piparit ja glögit on viimestään viikonloppuna korkattava! :D

Julia

Katja,Jee, kiva että seurailet. Mikä niissä mummoissa aina on, kun pitää syödä enemmän kuin hevonen :DAyu,Eikö! Tavallinen pannacotta kalpenee tämän rinnalla.Anonyymi,Barcelonasta olen ostanut kaikki kikon tuotteet :) Niitä ei siis suomessa myydä. Netin kautta saatta voida tilata helposti kyllä.Salla,Se oli :) Siis yllätti todella positiivisesti. perus pannacotta on aika tylsä mielestäni, mutta tämän ahmin hetkessä.Nansku,Nyt vasta alkaa helpottaa :DKertu,Itseasiassa taisi olla minunkin ensimmäinen kosketukseni jouluruokaan eilen :) Kannattaa käydä kokeilemassa tämä paikka kyllä. Ei ollut hirveän kalliskaan.Uunisepät :)

Susanna

Täytyypä testata tuo paikka! Olen kyllä huomannut sen nimen puolesta ja tavaillut sitä vähän samaan malliin kuin sinä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat