Kun ajattelen festareita, näen itseni oitis kirmailevan keskellä väkijoukkoa konssit mudassa ja päälläni jotain vastaavaa:

Paitsi ei tuota hattua. En osaa sellaista käyttää, vaikka kovasti ehkä haluaisinkin.
 

Miellän kuitenkin festaripukeutumiseen aina virkattua helmaa, camo takkia, aztec –kuosia, buutseja, konsseja, värikkäitä koruja, farkkua ja miksi ei tuollaista kauden hitti seppelettäkin (vaikka en varmasti osaisi käyttää sitäkään).

Itse asiassa yllämainitut taitavat olla lempi vaatteitani ihan arkenakin. Olen ehkä ikuinen festaripukeutuja!

P.s Niin! ja kaikki inkkarijutut, korut ja ponchot, tervetuloa! Olen vakaasti edelleen sitä mieltä, että olen ollut entisessä elämässäni intiaani. – Julia naurava puhveli.

(Kokosin kollaasit teille käyttäen Polyvorea. - Kätevä sivusto, mutta huono siitä, että en valitettaasti  tiedä mistä näitä tuotteita voisi tarkemmin saada).

Kommentit (16)

hannah

omg tuota tokan kollaasin reppua!!!!! Et siis tiiä mistä se on? Täytyypä rueta googlettaa jos jostaki lötyisi kyseinen tai edes vastaava yksilö, taisimpa just rakastua;) hih huippuja nää blogit inspiraation lähteinä, kiitti sulle blogistas julia!

Tuli

Hyvin Juliamaisia asuja kyllä! :) Osaisin kuvitella päällesi jokaisen noista, ihan vain blogimielikuvan perusteella :)

sirpa

Ihania inspis asuja! mm. Provinssissa esim. oli tänä vuonna max 14 astetta, joten valitettavasti itse jouduin hepeneisiini lisäämään paksut mustat sukkahousut, villapaidan ja pipon. :D Ne piti hankki Seinäjoen Seppälästä, kun oma vaatelaukkuni sisälsi vain kesähepeneitä, ohuet sukkikset ja yhden bleiserin.. :-)

Sama juttu oli Ruisrockissa 2012. En koskaan opi, että Suomen kesä voi pettää. Ilosaareen on sentään hankittu makuupussi missä on lämmin -25 c asti. :D

tyt

Heii!!! Ihania asuja kaikki! :) MUTTa voitko nyt pliis kertoo se instakuva missä istut cheekin kaa samassa pöydössä!! Mistä te tunnette?? :))

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos (:

Meillä on sama kaveripiiri. Tutustuin Jareen muistaakseni ensimmäisen kerran Laurin kautta joskus.

tyt

Aijjaa, aika hienoo :)) tai tavallinen ihminenkin hänkin on tietty, tai toisille Jare, toisille Cheek :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram