Ei hyvää helluntaipäivää.
Mä en nyt saa mielestäni pois mun uutta sulka-tatuointi päähänpinttymää. Tahdon sellaisen!
Tiedän, että se selkä piti tehdä ensin loppuun, mutta onhan se nyt iso prokkis ja visiokaan siihen ei ole lähimaillakaan valmis. Mitä jos ottaisin ihan pienen sulan ennen sitä? Ihan sellaisenn pienen, siron ja kevyen vaan?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mietin paikaksi ehkä niskaa, rannetta, kylkeä tai lapaluuta.
Haluaisin sen aika pienenä ja todella sirona, niin ettei se kaukaa katsottuna näyttäisi ihan sellaiselta.. noh,  pökäleeltä.

Mitä mieltä te olette?

Kommentit (7)

Anonymous

Vau, näkisin että tollanen siro sulka sopis sulle tosi hyvin. Itse tykkäisin siitä kyljessä :)Minusta on todella kiva kun kyselet lukijoiden mielipiteitä usein erityyppisistä asioista.Muutenkin blogisi on ehdottomasti yksi pathaiden joukossa.

Anonymous

sulka sopisi sulle tosi hyvin kun oot jotenkin niin hento itsekkin. Niskassa sellainen pieni olisi musta kaunis!

Anonymous

Mäkin haluun sulka tatuoinnin. Nyt vast akun katsoin nää kuvat huomasin että sehän on tosi kiva tatuointina! Hih. Sun pitää ehdottomasti ottaa sulka ja laittaa sitten kuvia siitä tänne :)Sulka jalassa, ehkä nilkassa olisi myös kiva?

yanna

Mulle jäi kans täysin mieleen se sulka sun edellisestä tatska-postauksesta ja haluaisin niin paljon toiseen kylkeen sellaisen! Tosin luulen että mulla se ei ihan skulais kyljessä :P mutta ihana ihana sulka!

Oc

Anonyymi,Kiitos, ihana kuulla :)Anonyymi,Niska onkin yks mun ykkös vaihtoehdoista!Anonyymi,Itsekkin lämpenin ajatukselle ihan hiljattain, mutta siitälähtien miettinyt kokoajan :) Laitan kuvia kun tai jos saan tatuoinnin aikaiseksi.Nilkka olisikin ihan paikka, mulla on vaan molemmissa jaloissa jo tatuoinnit.Yanna, sulla kyljessä sulka vois kyllä mennä aika sotkuseksi :D Ehkä toiseen jalkaan?

yanna

joo, voisin ottaa sellaisen käteen, miten nyt selittäisin, haban toiselle puolelle silleen että sen näkee vaan takaa katsottuna. mut saas nähdä :) jos päätät ottaa sulan niin kerro etten mee heti laittaa samaa :)

MimmuChiku

mä oon kans toosi kauan halunnu sulkatatuiointii ! Hirvee pakkomielle saada tollanen eiköä tää sun postaus auttanu asiaan yhtään :D:D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram