En tiedä mikä näissä nyt niin normaalista eroaa, mutta Lauri muutama viikko sitten pyysi, aneli ja vaati minua tekemään tätä kolme päivää putkeen.

Se sanoi, että kastikkeet oli tällä kertaa erikoishyviä. En muista mitä kastikkeita olen ennen tortilloihini tunkenut, mutta kieltämättä omastakin mielestäni nämä seuraavat täytteet tekevät tortillasta kokonaisuutena hieman maukkaamman kuin ennen.
 

 

Ja niihin tuli:

Maustamattomia kananfileesuikaleita (maustoin suolalla, pippurilla ja chilijauheella)
Paprikaa
Punasipulia
Tomaattia
Salaattia
Rucolaa
Fetaa
Korianteria
Limelohkon mehu puristettuna
Chilikastiketta (itse käytin ihan vain Pirkan punaista keskivahvaa chilikastiketta)

Jogurttikastike:
200g turkkilaista jogurttia
puolikas pieni kurkku raastettuna
pieni valkosipulinkynsi puserrettuna
suolaa
mustapippuria
sinapinsiemeniä rouhittuna (n.teelusikallinen)
 

 

Hommahan on harvinaisen simppeli ja ruoka valmistuu hetkessä. Pientä pilkkomista, kanojen ruskistamista ja kastikkeet sekoittelua. Täytteet tortillaletun väliin ja päälle puristetun limen mehu. Itse olen oppinut jo aikoja sitten olemaan maltillinen täytteiden kanssa, mutta tällä toisella on täytteet aina pitkin poskia ja rinnuksia kun pitää saada kerralla koko universumi mahtumaan siihen yhteen tortillaan.

 

 

Kommentit (3)

Miaminttu

AINA pitää yrittää saada koko universumi mahtumaan yhteen tortillaan! :D Hyvä Lauri! Ja mitä oon vertailuja tehnyt muiden ihmisten käärintätapaan, niin mulla on kyllä niin ylivertainen taittelukin, että sinne melkein mahtuukin ainakin puolet universumista kerralla xD (ensin siis käännetään "alhaalta" yksi sivu sisään, joka muodostaa pitävän pohjan, ja sitten molemmat sivut tiukasti siihen päälle)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat